Annoncørbetalt indhold

Drikke og madvare fra Asien du bare skal smage

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De seneste mange år er verdenen bliver mere og mere forbundet, hvilket kan ses på mange nye typer af fusionerede retter fra forskellige kulturer, samt helt autentiske og anderledes madkulturer som du aldrig ville kunne forestille dig tilbage i din barndom.


Annonce

Bubble tea

Måske har du hørt om det eller set det på gaden rundt i de danske byer eller i udlandet. Bubble tea er en drink som ofte er bestående af en te base med mælk, frugt og boblerne som består af tapioka perler. Opskriften opstår originalt fra Taiwan og er siden da spredt sig rundt til andre nærliggende områder i Asien hvorefter at det har taget fart i vesten.

I Danmark nydes bubble tea som regel koldt, men kan også fås varm i nogle områder. Drinken i sig selv er er et perfekt valg hvis du gerne vil have slukket tørsten med en unik smagsoplevelse.

I mange større danske byer kan du få frisklavet bubble tea i diverse butikker, men du har også mulighed for selv at lave bubble tea ved at købe varerne på en webshop.


Pho

Pho er en vietnamesisk ret bestående er en suppebase, oksekød eller kylling samt risnudler. Det er en ret som de seneste par år er blevet meget populær og kan findes i rigtig mange steder rundt i Danmark. Årsagen er især den fyldige og friske suppebase som ofte får masser af smag ved at koge med kraftben eller andre knogler i mange timer.

Tit og ofte tilberedes oksekødet ved at hælde den fyldige kogende suppebase over kødet hvorefter at det bliver perfekt tilberedt således kødet er mørt og stadig er en smule pink indeni. Kødet er hertil skåret i små stykker således, at man nemt kan spise det med spisepinde og det bliver tilberedt korrekt.

Udover dette fås der ofte tilbehør i form at diverse grøntsager, krydderier, sauce og andre sager som man kan anvende til at skabe den bedste smagsoplevelse tilpasset ens egne smagsløg.

I Vietnam nydes pho alle tider på dagen og kan findes i forskellige variationer som ofte afhænger af hvilken lokation man befinder sig i. I storbyerne skal man ikke gå særlig langt for at finde den nærmeste bod som sælger pho.

Banh Mi

Banh Mi er den mest ikoniske og berømte vietnamesiske sandwich og har en meget fascinerende historie. Den kan findes i næsten alle street food steder og er elsket af mange idet den smager godt, er nem at tage med og hurtig at lave.

Den kan laves på utallige måder men har ofte nogle ingredienser som går igen og igen. Disse ingredienser kan du anse for basen af en banh mi. Det første er den franske baguette som er ristet til perfektion, herefter en form for paté, stykker af kød, syltet gulerod, koriander, agurk, sauce og andre grøntsager.

Uanset hvad så findes der et hav af valgmuligheder når det kommer til banh mi, så du kan få den som passer helt perfekt til dine smagsløg.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.