Annonce
AC Horsens

Drømmedebut får smilet frem hos ny AC-spiller: - Det var megafedt

Louka Prip Andraesen leverede en god indsats i sin første kamp for AC Horsens. Foto: Morten Pape

Louka Prip Andreasen har befundet sig i drømmeland, siden han i mandags sagde goddag til sine nye holdkammerater i AC Horsens.

Horsens: Smilet var ikke til at tage fejl af hos Louka Prip Andreasen, da han kom ud af omklædningsrummet under tribunen på Casa Arena med en 3-1 sejr over FC Fredericia i frisk erindring.

- Det var megafedt. Det var lige det, jeg havde drømt om, selv om jeg selvfølgelig godt kunne mærke, at jeg er kommet til at spille på en klub, hvor niveauet er højere, end jeg er vant til i 1. division, sagde Louka Prip Andreasen.

Han fik chancen fra start på højrekanten, hvor han især i første halvleg viste fine prøver på sin hurtighed og kom bl.a. til tre afslutninger på kanten af feltet.

- Den første afslutning var ikke så god. Nummer to var tæt på, og så var den der heldigvis i tredje forsøg, siger kantspilleren om sit mål til 1-0.

- I anden halvleg begyndte jeg at blive træt, men jeg kan allerede nu mærke, at jeg har truffet det rigtige valg ved at skifte til AC Horsens, siger Louka Prip Andreasen.

Han har tidligere været til prøvetræning i AaB og senest i Silkeborg, men valget faldt på AC Horsens.

Manager Bo Henriksen var godt tilfreds med indsatsen i testkampen.

- Vi fik set flere spillere an på nye positioner. Louka Prip Andreasen levede op til det, jeg har set ham vise i Hvidovre. Han arbejdede godt og hårdt, siger Bo Henriksen.

Han så bort fra en stribe spillere for skåne dem frem mod træningslejren i næste uge. Det betød, at spillere som Jonas Borring, Oliver Drost, Peter Nymann, Michael Lumb, Thomas Kortegaard, Mathias Nielsen ikke var med. Rune Frantsen stod også over med en brækket hånd, ligesom Bjarke Jacobsen kun spillede en halvleg. Det samme gjaldt Søren Reese.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ny tennis-dille på vej: Sådan har kommunen fordelt 900.000 kroner til nye faciliteter

Annonce