Annonce
Horsens

Dræbt 71-årig kvinde skal obduceres for at fastslå dødsårsag

En 32-årig mand blev søndag varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for manddrab på en 71-årig kvinde, der blev dræbt i sit hjem på Klovenhøjvej i Brædstrup. Hun bliver mandag obduceret, oplyser Sydøstjyllands Politi. Foto: Peter Hald
Sydøstjyllands Politi holder kortene tæt ind til kroppen i sagen om den 71-årige kvinde fra Brædstrup, der søndag morgen blev fundet død i sit hjem.

Brædstrup: Det er fortsat uklart, i hvert fald for offentligheden, hvordan en 71-årig kvinde fra Brædstrup blev slået ihjel.

Kvinden blev dræbt i sit hjem mellem lørdag midnat og søndag kl. 7.47. En 32-årig mand blev anholdt umiddelbart efter.

Han er sigtet for manddrab og blev søndag varetægtsfængslet i fire uger.

- Vi fortsætter efterforskningen, og der bliver afholdt obduktion i dag (mandag, red.). Obduktionen skal afdække dødsårsagen, og vi afventer retsmedicinerens vurdering, oplyser politikommissær Rune Rehnberg, Sydøstjyllands Politi.

Relation mellem offer og gerningsmand

Politiet modtog søndag kl. 7.18 en anmeldelse om en livløs person i et hus på Klovenhøj i Brædstrup.

En halv time senere - kl. 7.48 - blev den 32-årige mand, der har adresse i Nordjylland, anholdt.

Han nægter manddrab, men erkender vold med døden til følge. Det kom frem under søndagens grundlovsforhør ved Retten i Horsens.

Politiet har tidligere oplyst, at der var en tilknytning mellem den dræbte og den anholdte, men ønsker fortsat ikke at uddybe, hvilken relation der er tale om.

- Det kan jeg ikke komme nærmere ind på af hensyn til efterforskningen. Men vi arbejder på højtryk og gør alt, hvad vi kan. Det er en tragisk sag, siger Rune Rehnberg, der heller ikke vil sige, om det var den 32-årige selv, der anmeldte drabet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce