Annonce
Horsens

Donation til festival: Nu er økonomien sikret

Der var meget fin bluesstemning ved sidste års bluesfestival i Kattrup. Om få uger gentages succesen. Arkivfoto: Morten Pape
Arrangørerne bag Kattrup Park Blues glæder sig over et pengebeløb fra Sydbank. Nu hænger økonomien sammen.

Kattrup: Arrangørerne af Kattrup Park Blues kan nu smile ekstra bredt.

Økonomien for festivalen hænger godt sammen, efter at Sydbankfonden har bevilget 30.000 kr. til den lokale festival, der fandt sted for første gang sidste år.

- Nu kan jeg sove roligt om natten. Det kunne jeg nu også før, men det får mig da til at slappe lidt mere af, siger formand for Hovedgård Bluesfest Gunni Mogensen med et grin.

Sidste år måtte han selv til lommerne for at sikre økonomien, men det bliver ikke aktuelt i år.

Det er blot nogle måneder siden, at arrangørerne skulle tage stilling til, om sidste års succes med Kattrup Park Blues i det hele taget skulle gentages.

Kravet var, at der skulle sælges mindst 100 billetter inden 1. marts, før man turde gå i gang med at booke musikken. Ellers ville det være for risikabelt rent økonomisk.

De 100 billetter blev solgt, men med Sydbanks donation hænger økonomien rigtig godt sammen, fortæller Gunni Mogensen.

Program for Kattrup Park Blues 2019

Kattrup Park Blues 31. august:

  • Sidetrackers (DK) cirka, kl. 12:00 - 13:45
  • Krissy Matthews Band (UK) cirka, kl. 14:30 - 16:15
  • Kokomo Kings (SE) cirka, kl. 17:00 - 18:45
  • Øernes Blues Band (DK) cirka, kl. 20:00 - 21:45
  • Tommy Z Band (US) cirka, kl. 22:00 - 00:00

Blues-rock'n roots

Kattrup Park Blues finder sted lørdag 31. august på Elbjergvej i Kattrup ved den gamle præstegård, der i dag er omdannet til Provstegaarden B&B.

- Det er et stykke tid siden, vi søgte om pengene. Vi troede, vi havde været for sent ude med ansøgningen. Men forleden blev vi ringet op af erhvervschef Jacob Storgaard fra Sydbank, der kunne meddele, at Sydbankfonden havde bevilget 30.000 kr. Det gør en kæmpe forskel for vores lille forening herude på landet, siger Gunni Mogensen, der lover 12 timers park-blues-rock'n roots-festival med musik fra øverste hylde.

Der er på nuværende tidspunkt solgt mere end 250 billetter, og ifølge formanden lover det godt forud for årets Kattrup Park Blues.

- Vi kan se, at der er folk fra bl.a. Aarhus- og Galten-området, der har købt billet, så rygtet om festivalen er kommet godt ud, siger han.

Billetter til Kattrup Park Blues kan købes online på Yourticket. De kan også købes på Stoppestedet på Stationspladsen i Hovedgård og hos Vinylbiksen på Borgergade i Horsens.

Der er mulighed for overnatning - man kan købe adgangstegn for telt og campingvogn, og der vil være morgenbuffet om søndagen.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce