Annonce
Horsens

Donation til festival: Nu er økonomien sikret

Der var meget fin bluesstemning ved sidste års bluesfestival i Kattrup. Om få uger gentages succesen. Arkivfoto: Morten Pape
Arrangørerne bag Kattrup Park Blues glæder sig over et pengebeløb fra Sydbank. Nu hænger økonomien sammen.

Kattrup: Arrangørerne af Kattrup Park Blues kan nu smile ekstra bredt.

Økonomien for festivalen hænger godt sammen, efter at Sydbankfonden har bevilget 30.000 kr. til den lokale festival, der fandt sted for første gang sidste år.

- Nu kan jeg sove roligt om natten. Det kunne jeg nu også før, men det får mig da til at slappe lidt mere af, siger formand for Hovedgård Bluesfest Gunni Mogensen med et grin.

Sidste år måtte han selv til lommerne for at sikre økonomien, men det bliver ikke aktuelt i år.

Det er blot nogle måneder siden, at arrangørerne skulle tage stilling til, om sidste års succes med Kattrup Park Blues i det hele taget skulle gentages.

Kravet var, at der skulle sælges mindst 100 billetter inden 1. marts, før man turde gå i gang med at booke musikken. Ellers ville det være for risikabelt rent økonomisk.

De 100 billetter blev solgt, men med Sydbanks donation hænger økonomien rigtig godt sammen, fortæller Gunni Mogensen.

Program for Kattrup Park Blues 2019

Kattrup Park Blues 31. august:

  • Sidetrackers (DK) cirka, kl. 12:00 - 13:45
  • Krissy Matthews Band (UK) cirka, kl. 14:30 - 16:15
  • Kokomo Kings (SE) cirka, kl. 17:00 - 18:45
  • Øernes Blues Band (DK) cirka, kl. 20:00 - 21:45
  • Tommy Z Band (US) cirka, kl. 22:00 - 00:00

Blues-rock'n roots

Kattrup Park Blues finder sted lørdag 31. august på Elbjergvej i Kattrup ved den gamle præstegård, der i dag er omdannet til Provstegaarden B&B.

- Det er et stykke tid siden, vi søgte om pengene. Vi troede, vi havde været for sent ude med ansøgningen. Men forleden blev vi ringet op af erhvervschef Jacob Storgaard fra Sydbank, der kunne meddele, at Sydbankfonden havde bevilget 30.000 kr. Det gør en kæmpe forskel for vores lille forening herude på landet, siger Gunni Mogensen, der lover 12 timers park-blues-rock'n roots-festival med musik fra øverste hylde.

Der er på nuværende tidspunkt solgt mere end 250 billetter, og ifølge formanden lover det godt forud for årets Kattrup Park Blues.

- Vi kan se, at der er folk fra bl.a. Aarhus- og Galten-området, der har købt billet, så rygtet om festivalen er kommet godt ud, siger han.

Billetter til Kattrup Park Blues kan købes online på Yourticket. De kan også købes på Stoppestedet på Stationspladsen i Hovedgård og hos Vinylbiksen på Borgergade i Horsens.

Der er mulighed for overnatning - man kan købe adgangstegn for telt og campingvogn, og der vil være morgenbuffet om søndagen.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Leder: Tirsdag morgen går alting lidt hurtigere på hsfo.dk

Nye briller, ny frisure eller et slips, der matcher efterårets farver - de fleste af os trænger til at få vores "look", som det hedder på nydansk, forfrisket en gang imellem. Og det gælder såmænd også Horsens Folkeblads hjemmeside, www.hsfo.dk, som tusindvis af horsensianere - flere og flere - klikker ind på hver dag. Den tekniske stab, der designer hjemmesiden, har arbejdet længe og målrettet med en opdatering, og i morgen tidlig, tirsdag klokken 4, går det nye hsfo.dk så i luften. Helt synligt vil det være, at hjemmesiden har fået nyt design og nye skrifter - men opdateringen indeholder også en række tekniske forbedringer, som vil komme læserne til gavn. Først og fremmest er den nye hjemmeside endnu hurtigere med nyhederne end den nuværende. Nyhederne kommer hurtigere ud i verden, når vi på redaktionen trykker "offentliggør" - og hjemmesiden reagerer mere tjept, når du som læser klikker på artikler og/eller billeder. Det nye design gør det samtidig muligt for os at præsentere flere nyheder ad gangen, især for dem, der følger med på en pc. Den nye hjemmeside er naturligvis også tilpasset iPads og mobiltelefoner, men her sætter skærmstørrelsen en begrænsning for antallet af overskrifter. Det bliver nemmere at finde frem til dagens e-avis, hvor man kan bladre gennem siderne ligesom i den trykte avis. E-avisen får simpelthen en fast kasse på forsiden. Som noget nyt er det muligt at få en digital assistent - "hun" hedder Athena - til at læse nyhederne op. Det kan både være en fordel for dem, der måtte have svært ved at læse, og for dem, der for eksempel vil høre nyt, mens de kører bil. Endelig bliver det nemmere for læserne at udnytte og tilpasse vores nyhedsbreve, hvor man hver dag får en e-mail med de vigtigste overskrifter. Vi ved, at mange af jer, der læser den trykte avis, også følger med på nettet. Og vi håber og tror, at I vil synes godt om det nye hsfo.dk. Skulle der vise sig børnesygdomme - så tøv ikke med at kontakte redaktionen eller avisens Kundeservice. God fornøjelse i morgen klokken 4.

Annonce