Annonce
Brædstrup

Dollargrin og fede biler i Texas Town

Connie og Peter Aalykke fra Flemming har selv et par amerikanerbiler. Nu vil de så samle flere 100 af slagsen på parkeringspladsen foran Texas Town. Foto: Lars Juul
Annonce
Brædstrup - Dollargrin bliver der masser af, når der om en måneds tid tages hul på det, der gerne skulle blive en ny tradition i Brædstrup.

Det er Pejsegårdens Texas Town, der 20. og 21. juni bliver invaderet af amerikaniserede danskere med store, gamle amerikanske biler.

Bag arrangementet US-Biler i Texas Town står ægteparret Connie og Peter Aalykke fra Flemming, der selv er ejere af indtil flere amerikanerbiler.

- Vi har jo været til mange fester på Pejsegården, og en dag fik vi så ideen om at lave et amerikanerbil-træf i Texas Town, fortæller Peter Aalykke.

Pejsegårdens direktør Jytte Nygaard var straks med på ideen, så nu er der lagt planer for, hvordan det meste af Pejsegården for en weekend skal omdannes til USA i 50'erne.

- Jeg har selv boet et år i USA og bliver varm om hjertet 4. juli, så jeg er selv lidt amerikaniseret, indrømmer Jytte Nygaard.

Samtidig rummer Pejsegården ud over Texas Town bowling-området i Dillen og mulighed for udendørs grill med spareribs og coleslaw.
Annonce

Cowboy og hillbilly

Først og fremmest bliver weekenden præget af omkring 200 amerikanerbiler og deres ejere, der for de flestes vedkommende er så glade for USA, at de klæder sig derefter.Amerikanerbilejere kan tilmelde sig via hjemmesiden www.oldsmobileforum.dk

US-Biler i Texas Town er åbent for den alle 20. og 21. juni fra kl. 10.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Lancerer højvandsplan med diger og klitter i Juelsminde: Se hvad der er på idebrættet for havn og tre kyststrækninger

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce