Annonce
Hedensted

DM i Revy slog fejl i Odense, men vil vende tilbage til Juelsminde

DM i Revy har været holdt i Juelsminde hvert andet år siden 2008. I år skulle festivalen været rykket til Odense, men arrangørerne har ikke kunnet få arrangementet til at hænge sammen økonomisk. Arkivfoto

DM i Revy har en uge før det store event i Odense valgt at aflyse. Sponsorer, annonceindtægter og billetsalg svigtede. DM i Revy vil vende tilbage til Juelsminde i 2019.

Annonce

Juelsminde: Bestyrelsen i Dansk Revyfestival har måttet aflyse DM i Revy en uge før den store konkurrence skulle finde sted i koncerthuset i Odense.

Årsagen er, at både sponsorater, annonceindtægter og billetsalg har svigtet.

- For en uge siden blev vores revyer adviseret om, at det så skidt ud, men at vi ville forsøge lige til det sidste. Vi havde bl.a. tre fondansøgninger, som vi skulle have svar på i denne uge, og vi har også gjort et sidste forsøg på at skaffe sponsorer. Men vi har fået afslag og må bare erkende, at DM i Revy ikke har været kendt nok på Fyn, siger formand for Dansk Revyfestival, Erik Vestergaard.

Bestyrelsen kunne se ind i et direkte underskud på mindst 150.000 kr. Underskuddet er nu blevet begrænset, men foreningen mister sin egenkapital.

Bestyrelsen angiver selv følgende årsager til aflysningen:

Et professionelt fundraiserfirma skulle skaffe fondsmidler for min. 250.000 kr., men der er ikke kommet nogen, og det er ikke lykkedes at få store fynske virksomheder til at sponsere DM i Revy.

Billetsalget er kun 30 pct. af det budgetterede, og det marketingfirma, som skulle have tegnet kontrakter med annoncører, har ikke løst opgaven.

Annonce

Vender tilbage til Juelsminde

- Vi har forsøgt til det sidste, for at revyerne ikke skulle kunne sige til os, at vi aflyste for hurtigt. Samtidig har vi taget en beslutning om, at vi forsøger i Juelsminde i 2019. Mange af revyerne har allerede nu meddelt, at de gerne vil tage til Juelsminde, fortæller Erik Vestergård, der forsikrer, at foreningen og ideen nok skal overleve.

- I hvilken form vi gør det, ved vi ikke, men jeg vil ikke give mig uden kamp og begrave et godt initiativ. Nu skal vi i gang med at finde ud af økonomien i Juelsminde, og vi håber på opbakning fra de lokale, siger Erik Vestergaard.

DM i Revy fandt sted i Juelsminde første gang i 2007 og har siden været af holdt i 2008, 2010, 2012, 2014 og 2016.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Coronavirus viser tænder: Der er enorme forskelle i smittespredningen i de østjyske kommuner

Annonce