Annonce
Hedensted

DM i Revy siger farvel og tak: Vil være tættere på Sjælland

Sjællandske revyer skal ud på en lidt mere overskuelig rejse, når det til næste år går løs i Odense i stedet for Juelsminde. Arkivfoto: Søren E. Alwan

DM i Revy skifter Juelsminde Hallerne ud med Odense Koncerthus. Forventningen er bl.a. at tiltrække flere deltagere fra Sjælland.

Juelsminde: Efter seks mesterskaber hen over en periode på godt ti år skifter DM i Revy værtsby.

Erik Vestergaard, der står bag mesterskaberne som formand for Dansk Revyfestival, offentliggjorde torsdag, at næste års DM skal afvikles i Odense Koncerthus i stedet for Juelsminde Hallerne.

- Et bedre og smukkere sted end Juelsminde er svært at finde, men vi må erkende, at vi ligger lidt fra alfarvej og ret langt væk fra Sjælland, forklarer han i en pressemeddelelse.

- Vi har haft revyer med fra hele landet, men flest fra Jylland. Med en central placering i Odense håber vi, at opbakningen bliver endnu større. For spændende lokal-revyer kan opleves i hele Danmark - så meget har vi da fundet ud af ved at afvikle DM i Revy, fortsætter han.

Annonce

Et bedre og smukkere sted end Juelsminde er svært at finde, men vi må erkende, at vi ligger lidt fra alfarvej og ret langt væk fra Sjælland.

Erik Vestergaard, formand for Dansk Revyfestival.
Formand for DM i Revy Erik Vestergaard var med til at starte det allerførste arrangement i Juelsminde for seks år siden. Arkivfoto: Morten Marboe

I telt og i hal

DM i Revy er inspireret af et norsk revykoncept, som Erik Vestergaard hentede med hjem til Juelsminde i 2005. Siden har op mod 60 danske lokalrevyer taget del i løjerne, som de første fire gange foregik i telt ved havnen i Juelsminde.

De seneste to mesterskaber er blevet afviklet i Juelsminde Hallerne, og rammen om næste års festival bliver altså Carl Nielsen Salen i Odenses koncerthus i weekenden 21. og 22. november.

Samtlige danske amatørrevyer kan sende deres bedste numre til vurdering hos mesterskabets udvælgelseskomite. Cirka 15 numre får direkte adgang til DM, mens cirka 35 andre får chancen for at kvalificere sig ved et show dagen før mesterskabet.

Glæder sig til debut

På finaledagene underholdes der med 30 numre, og der hædres med priser som Bedste Monolog og Bedste Sketch. Erik Vestergaard ser forventningsfuldt frem mod debuten i Odense.

- Vi glæder os til at komme til Odense, og jeg tør såmænd også godt love, at Odense kan glæde sig til, at vi kommer. Det plejer at være rigtig sjovt, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
FERIE I DANMARK

En anderledes sommer: Ferie i Danmark - få inspiration her

Annonce