Annonce
Sport

DM i rally bliver uden den yngre Mejer i denne sæson

Kurt Mejer og Steen Bøgelund er til start ved DM i rally, men sønnen og den forsvarende mester Heino er ude. Arkivfoto: rallypics.dk – Viggo Johansen
I årevis har Heino og Kurt Mejer været team kammerater som far og søn i det historiske danske rallymesterskab. Men i år er det kun Mejer senior, som skal køre.

Horsens: Sidste sæson kunne ikke være gået ret meget bedre for Rally Team Mejer fra Horsens:

Sønnen Heino Mejer og hans codriver vandt guld i den historiske klasse, mens faderen Kurt Mejer og codriver Steen Bøgelund tog sølv med hver sin Volvo 242 Turbo.

Normalt er topplaceringer til far og søn sikkert som amen i kirken, men sådan bliver det ikke i sæsonen 2021, som begynder den kommende weekend. Heino Mejer kommer ikke til at være med ved DM som kører.

Annonce

- Jeg er gået i gang med at samle flasker, så jeg kan få skrabet mønter sammen til en nyere bil og se, om det på sigt kan bringe et danmarksmesterskab til huse i Dansk Super Rally, siger han i en pressemeddelelse.

Dansk Super Rally er kongeserien i dansk rally - her finder man også rutinerede Ib Kragh fra Juelsminde. Heino Mejer kommer til at køre hillclimbs og nogle få rallysprint, men mere bliver det ikke til i denne sæson.

I stedet er det op til Kurt Mejer og Steen Bøgelund at hente metal til Horsens. De stiller til start ved første afdeling af DM i rally, som køres omkring Hobro lørdag den 17. april.

- Vi ser frem til et rally, hvor der skal køres effektivt fra begyndelsen, hvis vi skal kunne følge med de øvrige deltagere i den nye Rally National 9-klasse. Her stiller blandt andre Flemming Hansen og John Venning op i hver deres Ford Escort RS 2000. Der vil helt sikkert blive kamp om placeringerne, siger Kurt Mejer.

Han har forhåbninger om at kunne køre med om topplaceringerne - selvom han er blevet 73 år.

- Vi er fortrøstningsfulde. Selvom fødselsattesten siger, at jeg har rundet de 73 år, satser vi på at kunne presse de øvrige deltagere i den historiske klasse. De øvrige chauffører i klassen er heller ikke helt nye længere, siger han.

DM i rally 2021 består af syv afdelinger.


Selvom fødselsattesten siger, at jeg har rundet de 73 år, satser vi på at kunne presse de øvrige deltagere i den historiske klasse.

Kurt Mejer
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Politiet har anholdt to og jagter flere: Bankede 20-årig og smed ham i bagagerummet, inden de kørte galt

Annonce