Annonce
Sport

Djokovic går efter sidste grand slam-titel

Verdensetteren i tennis, Novak Djokovic, fokuserer nu på at fuldende sin karriere og går efter den manglende grand slam-sejr i French Open.

Sidste år tabte han i den franske finale til Rafael Nadal, men nu er han opsat på at vinde en såkaldt Career Grand Slam.

Den udmelding kommer, efter at serberen søndag vandt sin fjerde titel i den australske grand slam-turnering, Australian Open.

- Jeg vil gå hele vejen i French Open. Jeg nåede finalen sidste år og havde en stor kamp mod Rafa, men han er altid favoritten på det underlag, og han er den ultimative spiller at slå på grus.

- Men hvis jeg fortsætter med at spille godt og forbliver sund, så har jeg en chance, siger Novak Djokovic.

Serberen skyndte sig efter finale-sejren over Andy Murray ud i lufthavnen og droppede de sædvanlige pressemøder dagen efter kampen.

Djokovic havde travlt med at komme hjem i god tid før denne uges Davis Cup-kamp mod Belgien, hvor underlaget ligesom i French Open er grus.

- Næste weekend bliver det rigtig sjovt at se, hvordan jeg kan tilpasse mig til en grusbane under indendørs forhold.

- Men lige nu tænker jeg på dette trofæ, og jeg nyder det så meget, jeg kan. Forhåbentlig får jeg tid til at restituere og når at blive klar, siger han.

Rafael Nadals fysiske tilstand er usikker, da spanieren har været ude med en knæskade i længere tid. Dermed ser serberens vej til en finalesejr i French Open bedre ud.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Danmark

Få overblikket: Det kæmper borgmestrene om i slag om milliarder

Annonce