Annonce
Kultur

Dizzy Mizz Lizzys Horsens-video er ude - kan du genkende stederne?

Koncertmagere, kommune og turistorganisation bakkede om billedsiden til den ny video fra et af landets største rockbands. Nu kan alle se det næsten 27 minutter lange resultat.

Horsens: Horsensianske fans af rockbandet Dizzy Mizz Lizzy kan nu se resultatet af en helt ny musikvideo, som bandet tidligere i år optog i lokalområdet.

Videoen, der rettere er en næsten 27 minutter lang kortfilm, havde forpremiere på Horsens Ny Teater i slutningen af august. Siden har den - uden for offentlighedens øjne - deltaget på forskellige filmfestivaler, og torsdag landede den så på bandets Youtube-kanal.

Instruktøren Louis Sutton har skabt billedsiden til "Amelia", og Horsens spiller en hovedrolle i musikfilmens næsten 27 minutter lange handling. Screenshot fra filmen på Dizzy Mizz Lizzys Youtube-kanal

Det er nummeret "Amelia" fra Dizzy Mizz Lizzys seneste album "Alter Echo", som instruktøren Louis Sutton har sat billeder til.

Annonce

Forbindelsen til Horsens opstod, da koncertmagerne Horsens & Friends, den lokale turistorganisation Destination Kystlandet og Horsens Kommune besluttede at lægge penge og energi i filmskabelsen.

Som modydelse skulle Dizzy Mizz Lizzy bruge Horsens og omegn som kulisse, og kendere af byen og området vil formentlig nikke genkendende til flere af de lokationer, handlingen udspiller sig i.

Roses på Youtube

Horsens & Friends direktør Claus Visbye har tidligere forklaret Horsens Folkeblad, at "Amelia" ikke er tænkt som et nysseligt postkort. Snarere var tanken at vise, hvordan bands og folk i branchen også kan arbejde sammen, og den dystre fortælling om en skrøbelige pige, der af tragiske grunde vikles ind i en afmarcheret kult, er da heller ikke det typiske "penge for PR"-tiltag.

Modtagelsen på Youtube er dog umiddelbart god. Fans fra ind- og udland roser "Amelia" i høje vendinger og mener, at værket på imponerede vis føjer ekstra lag til musikken.

Du kan selv bedømme resultatet i videoen på Dizzy Mizz Lizzys Youtube-kanal eller her i artiklen.

Annonce
Horsens For abonnenter

Nyvalgt politiker udfordrede den gode tone i byrådssalen på det første møde: Beskyldte byrådskollega for at 'rage udvalgsposter til sig'

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Politiet efter drama i Nim: Der kan komme flere sigtelser

Hedensted For abonnenter

Straffet for døde insekter og størknet olie ved fritureområde: Grillbar får sur smiley og bøde

AC Horsens

Her skal AC Horsens forbedre sig markant: Klubben halter efter de fire øvrige tophold i 1. division på et centralt punkt

Leder For abonnenter

Central gade i Horsens er det uforløste potentiales holdeplads

Medie: Vaccineskeptikere opsøger coronasmitte

Sport For abonnenter

Nederlag udstillede niveauforskel - men muligheder: Derfor kan Horsens IC stadig slå Bakkens Bears og sikre sig sølvtøj senere på sæsonen

Hedensted

177 grunde revet væk: Nu vokser stor-udstykning med to etaper mere

Horsens

Kraftigt uvejr: Kvinde måtte på skadestuen, efter hun blev ramt af væltet træ

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

Horsens

Kø-drama i Rema: Politiet måtte tilkaldes da to mænd kom op at slås

Brædstrup For abonnenter

Efter vild politiaktion i Nim: Beboere blev vækket af ung mand, der var i fare og bad om hjælp

Sport

HIC-comeback lurede mod mestrene, men gled ud af hænderne: - Det er frustrerende at have fem sæt øjne på mig, hver gang jeg modtager bolden

Annonce