Annonce
Sport

Divisionsforeningen vil afvikle Superligaen inden august

Arkivfoto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Divisionsforeningen mener, at det er realistisk at gennemføre sæsonen - dog uden tilskuere.
Annonce

Det er efter regeringens udmelding mandag aften realistisk at gennemføre sæsonen og få afviklet samtlige kampe i Superligaen - uden tilskuere på lægterne vel at mærke.

Det skriver Divisionsforeningen i en pressemeddelelse.

Her fremlægger Divisionsforeningen tre scenarier for, hvordan det kan lade sig gøre. Alle med opstart i maj.

Tidligst 15. maj vil bolden igen rulle. Alternativt vil den bedste danske fodboldrække blive sat i gang enten 24. eller 31. maj.

I de tre scenarier bliver både Superligaen og den danske pokalturnering spillet færdig inden udgangen af juli, ligesom der er indlagt en opstartsperiode med plads til fysisk genopbygning og holdtræning, inden de første kampe fløjtes i gang i maj.

Planen er derefter, at næste sæson vil blive startet op i begyndelsen af september med fans på tribunerne, lyder det fra Divisionsforeningen.

- Myndighederne har lavet en plan for langsom genåbning af Danmark, og den plan indretter vi selvfølgelig den professionelle klubfodbold efter, siger direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen i pressemeddelelsen.

- Mange klubber har haft hjemsendt ansatte - både spillere og øvrigt personale. En del klubber er allerede begyndt med træning i mindre grupper. Det kommer gradvist til at blive forøget, og så kan vi forsvarligt begynde at afvikle kampe igen i anden halvdel af maj måned.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce