Annoncørbetalt indhold

Disse brands skal du holde øje med!

Vi følger mange større, velkendte brands på vores sociale medier og shopper i deres butikker eller på deres hjemmesider – men her på redaktionen vil vi også gerne følge mere med hos de små iværksættere og se hvad der rører sig indenfor de mindre brands. Det kan godt være svært at snuse sig frem til de fede små brands, men når det lykkedes, er der altså rig mulighed for f.eks. at shoppe en smuk skuldertaske, som endnu ikke er set i andre butikker. Ofte får man et helt unikt produkt, der kun er produceret i små mængder. Det første brand, vi vil fremhæve, er danske MicMic. Her kan du finde en skuldertaske læder og andre høj kvalitets læder accessories; alt fra punge til crossover tasker og computer sleeves. Alle deres designs er præget af et klassisk nordisk, minimalistisk design - men der er samtidig tænkt på praktiske funktioner og detaljer. Der er både skuldertasker i læder med detaljer der gør dem feminine, men der er også mange tasker med et mere rustikt udtryk. De er dog alle syet i læder af højeste kvalitet.

MicMic – et firma med socialt ansvar

Michala er kvinden bag firmaet. Hun er opvokset i den Cambodjanske hovedstad Phnom Penh, og har derfor oplevet kaos og fattigdom på nærmeste hold. Det har lært hende at anerkende, hvor privilegeret vi er i Danmark og præget hendes virksomhed MicMic. MicMic er nemlig en social ansvarlig virksomhed. Michala har med stor succes formået at finde ansvarlige samarbejdspartnere og sociale projekter hun gennem MicMic har kunne støtte og bakke op om. På et af hendes læder-faciliteter i Etiopien, arbejder hun f.eks. med HIV-smittede kvinder. Disse kvinder bliver normalt bliver udstødt fra familier og samfund, hvis sygdommen opdages, men ved at ansætte og uddanne kvinderne giver man dem en fast indkomst og en chance for et bedre liv.

EMSO Design – smykker og lamper med arkitektur Derudover er vi faldet over brandet EMSO design, der både designer ringe og lamper. Det er et koncept, med stor inspiration fra arkitekturen – designeren bag, Else Maria, er da også selv uddannet arkitekt. Både ringene og lamperne inviterer brugeren til at deltage aktivt, i at skabe det endelige resultat og udtryk. Her kan man tilkøbe ekstra dele i forskellige former, farver og materialer og derved ændre eller justere udseendet på dine ringe eller lampe. Det er super gennemtænkt, råt og æstetisk!

Kit Company – lad kreativiteten udfolde sig Slutteligt vil vi fremhæve Kit Company. Et lille dansk firma, der tager DIY til ”next level”. Marie, der er den krøllede hjerne bag, har selv designet og sammensat nemme, sjove og virkelig smukke DIY kasser. På denne måde undgår man at DIY-projektet bliver uoverskueligt; både ift. planlægning af projektet, indkøb af materialer og at finde de rigtige guides. Her får du alt samlet i én boks, og det synes vi lyder helt vildt praktisk. Det er den ultimative hygge-aktivitet med veninder eller børn, og resultatet kan være alt fra en hjemmelavede læbepomade til en ny sæbe.

Det var vores tre anbefalinger til mindre brands, du skal holde øje med - alt fra læder skuldertasker til lamper og DIY-kasser.

Denne artikel er sponsoreret af Morningtrain.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.