Annonce
Erhverv

Diskotek Betonværket kom aldrig fra land: Nu er et reklamecenter flyttet ind

- Det kører videre, som det altid har gjort, men bare i nye lokaler og by, siger Richard Pedersen. Han har købt Horsens Reklame Center af Vicki Jespersen Petersen, der fortsat vil stå for den daglige drift. Foto: Morten Pape
Autoophugger Richard Pedersen har købt Horsens Reklame Center og flyttet firmaet til det gamle betonværk i Klakring. Det har stået hen, siden muligheden for at åbne diskotek forsvandt.

Klakring: Det er kommet til at handle om reklamelogoer og skilte i stedet for fest og musik i det gamle betonværk på Gammelgårdsvej 4 i Klakring.

Richard Pedersen har flyttet sit nyerhvervede firma Horsens Reklame Center til adressen. Mandag var første åbningsdag i de nye rammer.

- Vi flyttede alle tingene i weekenden og var køreklar med maskiner fra morgenstunden. De første kunder har været her. Det er dejligt, siger Richard Pedersen.

Horsens Reklame Center har hidtil haft hjemme i lejede lokaler på Norgesvej i Horsens.

Flytningen er sket i forbindelse med, at Richard Pedersen, der ernærer sig som selvstændig autoophugger med firmaet Manta Doktoren, er blevet ejer.

- Jeg har været kunde hos dem i mange år og vidste, at indehaveren ville sælge. Så vi kom til at handle om det, siger Richard Pedersen.

Annonce
Det er en chance. Vi må prøve at se, om det kan løbe rundt.

Richard Pedersen, indehaver, Horsens Reklame Center.

Tidligere indehaver fortsætter

Han forestiller sig, at nogle af de bilforhandlere, han har med at gøre, kan blive kunder i reklamecentret.

Det er ikke Richard Pedersen selv, der skal skære bogstaver, fremstille logoer eller stå for andre produktionsopgaver i firmaet.

Den nu tidligere ejer, Vicki Jespersen Petersen og hendes søster, fortsætter som medarbejdere i Klakring.

Flytningen fra Horsens til Klakring og betonværket var oplagt, fordi det ikke blev brugt til andet.

- Det ligger måske lidt længere væk fra det hele, men jeg håber på at få kunder i Juelsminde også, siger Richard Pedersen.

Sender stadig regning til kommune

Horsens Reklame Center optager kun et af to store rum. Det ledige skal forsøges lejet ud. Hele ejendommen blev sat i stand, da Richard Pedersen ville åbne diskotek på stedet.

Det kom ikke til at ske, fordi Hedensted Kommunes dispensation til at drive diskoteket i industriområdet blev ophævet af Natur- og Miljøklagenævnet på baggrund af en naboklage om støj under en fest.

Richard Pedersen forventer ikke en lignende sag med reklamecentret.

- Der burde ikke være noget med det her. Der er ikke noget at klage over, for det larmer ikke, siger han.

Richard Pedersen forsøger stadig at få Hedensted Kommune til at betale erstatning for hans store udgifter i forbindelse med diskotekssatsningen.

- Jeg sender en regning hver måned, som de ikke vil betale. Men jeg bliver ved, indtil jeg ikke er her mere. Jeg synes ikke, det er fair, det, de har gjort. At de gav grønt lys, og at jeg så ikke måtte drive diskotek alligevel, siger han.

Zebra-striberne, der skulle kendetegne diskoteket, og det overdækkede indgangsparti ses stadig. Nu har Richard Pedersen fundet noget nyt at bruge ejendommen til. Et stort rum er fortsat ledig og skal nok forsøges udlejet, siger han. Foto: Morten Pape
To medarbejdere, den tidligere indehaver og dennes søster, vil stå for den daglige produktion i reklamecentret, der fremstiller reklamer til biler, tryk på tøj og skilte. Foto: Morten Pape
Der er mere diskotek end reklamecenter over det gamle betonværks facade, men inden for er reklamecentret i drift. Foto: Morten Pape
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce