Annonce
Odder

Discountkæde åbner butik i Odder

Rema 1000 vil åbne en butik i Odder næste år. Arkivfoto

Placering på Rådhusgade er helt optimal, mener kæden. Den nye forretning forventes at få 25-30 medarbejere.

Annonce

Odder: Discountkæden Rema 1000 er klar til at rykke til Odder, og placeringen er fundet. Det bliver på den såkaldte NT-grund på Rådhusgade.

- Det bliver nok midt på efteråret næste år, vi åbner, siger Stephan Sørensen, der er direktør i Rema Butiksudvikling.

Det er Jespersen Ejendomme, som har lavet et projekt med dagligvarehandel og boliger på ejendommen. Og Rema 1000 har længe haft kig på placeringen.

- Vi har egentlig hele tiden gerne villet derud. Butikken kommer til at lige godt for os i forhold til den eksisterende handel. Vi har kigget på mange forskellige beliggenheder i byen, men vi synes, at det her er den rigtige. Der er flere gode muligheder for dem, der vil handle på vej hjem fra arbejde, og placeringen på Rådhusgade er god, siger Stephan Sørensen.

Det bliver formentlig en butik på omkring 1200 kvm, der åbner, når bygherren er blevet færdig med byggeriet. Og kæden glæder sig til at rykke ind i Odder.

- Det er en by i en god udvikling. Og når Aarhus vokser ud mod omegnsbyerne, så vokser de også. Se bare til Søften og Hinnerup eller Galten-Skovby, der nyder ekstremt godt af det. Aarhus har en plan 2050, som betyder, at der skal masser af mennesker ud til Malling mv. Så Odder ligger rigtigt godt mellem Horsens og Aarhus, siger direktøren.

Vi har kigget på mange forskellige beliggenheder i byen, men vi synes, at det her er den rigtige.

Stephan Sørensen, direktør i Rema Butiksudvikling
Annonce

Købmand skal sætte holdet

Rema 1000's butikker drives på franchisebasis.

- Der er nok brug for 23-30 medarbejdere. Nogle vil være ungarbejdere, andre på fuld tid. Der bliver hyret en købmand til at stå i spidsen efter årsskiftet, og så bliver det op til købmanden at sætte sit hold og ansætte folk, siger Stephan Sørensen.

For nogle år siden blev der åbnet et Føtex-supermarked, men det måtte lukke igen. Den skæbne frygter Rema 1000 ikke.

- Der er stensikkert plads til en butik mere. Vi håber, at vi med vores koncept kan bidrage til et endnu bredere udbud af dagligvarer. Og vi tror heller ikke, der er nogen, der lukker, fordi vi kommer, siger Stephan Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Julia frygter, at der sker ulykke ved trafikeret kryds - kommunen er på vej med løsning

Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Hedensted For abonnenter

Familiens hund blev kørt ihjel: Nu kræver borger fartbegrænsning

Annonce