Annonce
Ikast-Brande

Direktør: Salget af Kelsen til firmaet bag Nutella er et godt match

Kelsen er kendt for klassiske danske småkager, og virksomhedens nye ejer, italienske Ferrero, er kendt for Nutella. Arkivfoto
Salget af Kelsen Group til italienske Ferrero - firmaet bag Nutella - kan styrke udviklingen, mener direktør fra Kelsen.

Nr. Snede: Den administrerende direktør for småkagevirksomheden Kelsen Group A/S i Nørre Snede, Brian Rønsholdt, er tilfreds med, at den verdenskendte småkageproducent er blevet solgt til Ferrero Group, der især er kendt for Nutella.

- Det er jo en stor professionel organisation med nogle rigtig stærke mærkevarer globalt set. Vores største potentiale er i Kina, og der har Ferrero også et meget stærkt set-up, og derfor har de fundet interesse for Kelsen. Så vi er sikre på, at man med et styrket set-up der og med et endnu stærkere fokus vil kunne accelerere udviklingen, og det vil i sidste instans forhåbentlig både komme fabrikken i Nørre Snede og i Ribe til gavn, siger Brian Rønsholdt til Horsens Folkeblad.

- Ferrero Group bevæger sig i et premium-segment, som vi kalder det, og der har vi også vores styrke, så det er et rigtig godt match - det er der ingen tvivl om. Ferrero har også været dygtige til innovation, så det ser spændende ud, tilføjer han.

Der går et par måneder, før handlen er helt på plads, men Brian Rønsholdt regner ikke med, at det vil give anledning til udfordringer.

Hvad der skal ske i Nørre Snede helt konkret, kan direktøren ikke fortælle endnu:

- Det kan jeg ikke sige noget om på nuværende tidspunkt, da det er så nyt. Der kommer jo til at gå lidt tid, inden de får nøglerne, og der skal ske et arbejde med at definere den fremtidige strategi, så det er for tidligt at udtale sig om, siger Brian Rønsholdt.

Den amerikanske koncern Campbell Group, der hidtil har ejet Kelsen, har i en pressemeddelelse oplyst, at man sælger Kelsen Group for to milliarder kroner til et datterselskab under italienske Ferrero.

Kelsen Group omsætter for omkring en milliard kroner årligt og har 400 ansatte. Virksomheden har fabrikker i Nørre Snede og Ribe.

Campbell købte Kelsen Group i 2013 fra den danske kapitalfond Maj Invest og en kreds af andre investorer. I 2018 blev Kelsen Group sat til salg, og fredag 12. juli blev handlen med Ferrero offentliggjort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

- Jeg har lært så meget af Sanne

Annonce