Annonce
Mindeord

Direktør for Pejsegården om 39-årig tjener: Han var et utrolig behageligt og imødekommende menneske

Mads Møberg arbejdede i halvdelen af sit liv på Hotel Pejsegården, men han kom der allerede som spæd. Arkivfoto: Martin Ravn

Brædstrup: Jytte Nygaard, direktør for Hotel Pejsegården i Brædstrup, har på vegne af hele "pejsefamilien", indsendt mindeord om tjener Mads Møberg, Brædstrup, der blev 39 år:

Det var med stor sorg, at vi søndag 21. juli modtog meddelelsen om, at Mads Møberg i en alt for ung alder var sovet ind i sit hjem i Brædstrup.

Med Grethe som gudmor blev Mads nærmest født ind i "pejsefamilien" og havde sin gang på Pejsegården, fra han var helt spæd.

Mads voksede op med sine to brødre i en familie, hvor flere arbejdede på "Pejsen" og var ofte på besøg, hvor han hurtigt blev en "kæledægge”.

Efter endt skolegang blev Mads ansat som tjener på Pejsegården for mere end 20 år siden og faldt naturligt til i "Dillen", hvor en militærtjeneste var det eneste, der afbrød Mads' utrættelige servicering af gæsterne.

Mads var et utrolig behageligt og imødekommende menneske, der behandlede alle på samme venlige og smilende facon, hvilket blev værdsat af alle hotellets gæster, ikke mindst af de mange stamgæster i "Dillen".

Desuden gav det naturligvis stor goodwill blandt alle hotellets medarbejdere.

Mads var meget pligtopfyldende og arbejdsom, og man gik aldrig forgæves, hvis der var brug for en ekstra indsats.

Gennem hele sit liv opretholdt Mads et nært og varmt forhold til sin gudmor Grethe og vidste næsten ikke, hvad godt han skulle gøre.

Mads vil være dybt savnet i dagligdagen på Pejsegården og vore varmeste tanker går til Mads' familie.

Æret være Mads' minde.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce