Annonce
AC Horsens

Diplomatisk Skytte: Hårdt at være angriber

Sammy Skytte (t.h) sled hårdt i det mod Vejle, men det førte ikke til mange chancer og afslutninger. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Sammy Skytte kunne godt tænke sig flere mål og chancer, men glæder sig over et nyt clean sheet.

Annonce

Horsens: AC Horsens har i de to seneste kampe brugt Sammy Skytte som angriber sammen med den normale venstreback Mikkel Qvist. I nulløsningen mod Vejle Boldklub var der ikke meget at arbejde med for Sammy Skytte, der valgte sine ord med omhu, da han skulle beskrive sin arbejdsdag som afløser i angrebet.

- Det var hårdt, og der var meget arbejde, der skulle gøres. Vi kan være tilfredse med, at vi holdt nullet for tredje gang i træk, men jeg kunne godt tænke mig, at vi kom til flere mål og chancer, lød det diplomatisk fra Sammy Skytte.

- Hvis jeg selv kunne sætte holdet, ville jeg spille 8'er-positionen. Der mener jeg, at jeg bedst kan udfolde mine styrker, sagde Sammy Skytte.

- Det er meget anderledes at spille som angriber. Det har været en sjov opgave, men det kræver tilvænning. Jeg har altid været vant til at have hele spillet foran mig som central midtbanespiller. Det er en kæmpe omvæltning at spille med ryggen til modstandernes mål, sagde Sammy Skytte, der med Kasper Junkers ankomst formentlig kan se frem til at blive rykket lidt længere tilbage på banen.

Annonce

- Det er godkendt

Med de første otte kampe overstået, er den første tredjedel af grundspillet tæt på at være et afsluttet kapitel, og ud for AC Horsens står der 10 point.

- Det er godkendt. Vi kan gøre det bedre, men 10 point er en god start, og nu har vi holdt nullet i de tre seneste kampe. Det giver os et godt udgangspunkt til de kommende kampe. Offensivt skal vi blive farligere, men vi kommer også til at spille bedre i takt med, at vi lærer hinanden at bedre at kende, og vi er mange nye, siger Sammy Skytte, der efter Vejle-kampen fik yderligere tre nye holdkammerater i Kasper Junker, Michael Lumb og Sonni Nattestad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce