Annonce
Odder

Digitalt borgermøde om Færgebyen

Mandag kan man følge et digitalt borgermøde om Færgebyprojektet i Hou. Foto: Odder Kommune
På grund af coronarestriktionerne er borgermødet om Færgebyen 14. december digitalt.
Annonce

Hou: Mandag 14. december er der borgermøde om Færgebyen i Hou. Men på grund af coronarestriktioner bliver borgermødet digitalt.

Derfor kan du deltage i borgermødet hjemmefra, og høre om planlægningen for Færgebyen på Hou Havn. Det digitale borgermøde finder sted mandag 14. december klokken 19–21.

Mødet bliver streamet fra Byrådssalen på Odder Rådhus. Du kan deltage i mødet via et link, der offentliggøres på kommunens hjemmeside på dagen. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til planerne gennem en chat funktion.

Forslag til lokalplan nr. 5040 og Kommuneplantillæg nr. 21 er i høring til og med 8. januar. 2021. Planforslagene giver bl.a. mulighed for at opføre et blandet bolig og erhvervsområde på Hou Havn. Hele forslaget kan læses på kommunens hjemmeside.

På mødet vil Færgebyen og Flæks arkitekter give en introduktion til projektet, tillige med processen omkring de bylivsskabende aktiviteter for Færgebyen.

Teknik og miljø vil give en overordnet gennemgang af lokalplanen. Herefter vil der være mulighed for at stille spørgsmål til Flæks, Odder Kommune og formandsskabet til Miljø-, Teknik- og Klimaudvalget Ole Lyngby Pedersen og Elvin J. Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Betjente slukkede brand i emhætte

Østjylland

Her er forklaringen på kaos: Regionen indkalder langt flere end der er vacciner til

Annonce