Annonce
Debat

DF i Skanderborg svarer: Kære Cordtz, vi lytter skam til erhvervslivet

"Vi vil erhvervslivet i Skanderborg Kommune, og det er derfor, at vi inviterede ca. 30 erhvervsfolk inden for døren for at drøfte, hvordan vi kunne gøre det bedre for erhvervslivet i vores kommune", skriver John Haarup Laursen. Arkivfoto: Kim Haugaard

DEBAT: Beklager, Thomas Cordtz skyder helt forkert, når han mener, at Skanderborg Byråd ikke lytter til erhvervslivet (stiften.dk 8. maj).

Det er rigtigt, at et flertal på sidste byrådsmøde ikke kunne støtte ham i det forslag, han fremsatte omkring den nye erhvervspolitik. Men at stille sig op og sige, at byrådet ikke lytter til erhvervslivet, er jeg meget uforstående overfor.

I ca. 10 måneder har et udvalg med tre følgegrupper netop arbejdet med, hvordan man kan forbedre vilkårene for erhvervslivet i Skanderborg Kommune, et udvalg, som Thomas Cordtz selv har været en del af og er med i hovedudvalget. Så man må undre sig over, at han nu går til angreb på byrådet.

Annonce


Vi som byråd ønsker at komme endnu mere i dialog med virksomhederne i vores kommune sådan, at vi kan få skabt en rigtig god erhvervskommune.


Netop det, at virksomhederne i vores kommune har svært ved at tiltrække kvalificeret arbejdskraft, har været et vigtigt emne i den ene arbejdsgruppe og i hovedudvalget, ja man har endda talt meget om, hvordan vi også kan finde jobs til ægtefællerne til dem, der får job i en af kommunens virksomheder og vælger at bosætte sig i kommunen. Det er sagt mange gange til møderne, også når Thomas Cordtz har siddet med ved bordet.

Ordet "fluffy" nævnes i indlægget fra Thomas Cordtz. Det vil jeg tillade mig at kalde hans debatindlæg. For at gå til angreb på byrådet, og for at man ikke lytter til erhvervsvirksomhederne, er skudt helt over mål.

Vi skal have respekt og lytte til de høringssvar, der kommer fra erhvervsvirksomhederne, og det gør vi også i byrådet. Vi vil erhvervslivet i Skanderborg Kommune, og det er derfor, at vi inviterede ca. 30 erhvervsfolk inden for døren for at drøfte, hvordan vi kunne gøre det bedre for erhvervslivet i vores kommune. Det har været erhvervsfolk fra store og små virksomheder i hele kommunen, fra mange forskellige brancher, og så har det været folk fra forskellige erhvervsorganisationer.

Det er ikke "fluffy", at byrådet har sat dette arbejde i gang. Vi tager det meget alvorligt og seriøst og starter op, fordi vi som byråd ønsker at komme endnu mere i dialog med virksomhederne i vores kommune sådan, at vi kan få skabt en rigtig god erhvervskommune.

Annonce
Horsens

Tag kandidattesten her

Horsens For abonnenter

33-årig tog sin 14-årige datter med på hotel: Nu er han dømt for overgreb - men slipper for udvisning

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: Højeste antal smittede i to måneder

Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Få et smugkig indenfor i kommende byggeudstilling: Her er hvad familien Danmark ønsker anno 2021

Horsens For abonnenter

35-årig udgav sig for at være teenager: - Hun troede, jeg ville have sex, men jeg ville bare have min OCD til at gå væk

Horsens

Vandløb i Horsens er på national liste over mulig forurening med giftigt stof: Svaret skal findes i fisk

Brædstrup

Madhus måtte lukke: Nu åbner Café Banesti

Sonja er en sjælden race i dansk kommunalpolitik: - Man kan underkende det eller bruge det

Erhverv For abonnenter

Sur smiley koster Ølholm-firma 15.000 kroner i bøde: Kunde følte sig vildledt

Horsens

Ekstraordinært mange forsøger at bestille tid til tredje vaccine: 91-årige Arne kan ikke engang blive stillet i kø

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

KANDIDATTEST

Ved du, hvem du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Fisk fra vandløb landet over tjekkes for giftigt fluorstof

Horsens

Gammel højrefløjskending går til valg på grøn omstilling: Ja, jeg er indvandrerkritisk, men det hører til i landspolitik

Horsens For abonnenter

Chipning af vildheste ved Nørrestrand kostede et hoppeføl livet

Hedensted

Hede-Grillen er uden forpagter: Skal lejes ud igen hurtigst muligt, siger indehaver

Annonce