Annonce
Debat

DF i Skanderborg opfordrer de konservative: Træk nu i arbejdstøjet

"Dansk Folkeparti har således sat mange aftryk på de forskellige dagsordner, til stor glæde for kommunens borgere. Vi anerkender dog - og glædes meget over - at de Konservative er kommet igennem med deres eneste rigtige mærkesag: Dannebrog skal pryde byrådssalen - det har de sikret." skriver Martin Frausing Poulsen, John Haarup Laursen og Kjeld Jensen (Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

DEBAT: Forleden stillede Dansk Folkeparti i Skanderborg sig til rådighed for en række onlineinterviews med studerende fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Det var specielt tre sager, hvor Dansk Folkeparti har markeret sig stærkt, de studerende viste inter­esse for: Forældrebetaling på baggrund af minimumsnormeringer, ensomhed på ældreområdet og de tiltrængte kvalitetsløft til de kommunale folkeskoler, som Dansk Folkeparti ønsker.

I forhold til blandt andet bekæmpelsen af ensomhed på ældreområdet fremsatte Dansk Folkeparti på årets første økonomiudvalgsmøde i Skanderborg Kommune forslag om, at der, når covid-19-pande­mien var ovre, skulle tilføres 1,891 million kroner til "klippekortordningen". Det skulle være til gavn for alle beboere på plejecentre og borgere, der ville være på midlertidigt genoptrænings- eller aflast­ningsophold.

Annonce

Forslaget faldt med et brag og nød da heller ikke støtte fra konservativ side. Noget mere forbavsede blev vi over følgende udtalelse til de unge studerende, fremsat af Thomas Cordtz, citat: "Jeg ved, at Dansk Folkeparti forfølger klippekortordningen. De har altid ældreområdet, snart sagt som den eneste mærkesag". Som talt imod bedrevidende, da Dansk Folkeparti har masser af mærkesager.


I Dansk Folkeparti håber vi, at Thomas Cordtz vil stoppe polariseringen, trække i arbejdstøjet og komme tilbage til blå blok.


Vi er blandt andet kommet igennem med følgende: Ingen folkeskoler skal lukke i den nye skole­struktur, markering af flagdagen den 5. september for Danmarks udsendte, en aktiv veteranpolitik, udvikling af idrætsanlæg, øget ordblinde-indsats (ung til ung) og meget mere.

Vi har også arbejdet aktivt for at få et veteranhjem til Skanderborg, men det mener Forsvars­mi­nisteriet ikke er nødvendigt for nærværende. I stedet kæmper vi fortsat for mere støtte til veteranerne og deres familier, herunder ansættelsen af en veterankoordinator, som Forsvarsministeriet skrev i sin henvendelse til Dansk Folkeparti.

Alt det ville Thomas Cordtz have bemærket, hvis han havde fulgt lidt med i, hvad der sker på byrådsmøderne og i udvalgene. Dansk Folkeparti har således sat mange aftryk på de forskellige dagsordner til stor glæde for kommunens borgere. Vi anerkender dog - og glædes meget over - at de konservative er kommet igennem med deres eneste rigtige mærkesag: Dannebrog skal pryde byrådssalen - det har de sikret.

I Dansk Folkeparti håber vi, at Thomas Cordtz vil stoppe polariseringen, trække i arbejdstøjet og komme tilbage til blå blok.

Annonce
Horsens For abonnenter

Borgmester vil tage trykket af ansatte: Nu skal politikerne godkende dispensationer i byggesager

Danmark

Torsdagens coronatal: Syv færre indlagt det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Sovende mand vækket af røg, da huset brændte

Horsens For abonnenter

Snart går det løs på VIA's nye skole til 600 mio. kr: Se billederne af de nye rammer kort inden studiestart

Odder

Kroens kælder kan rumme alt: Under krigen blev her skjult nedskudte krigsflyvere, nu ligger fine vine og venter på at blive smagt

Sport

Malte Kiilerich er blevet en profil i forsvaret

Kultur

Padelcenter laver ny turnering med rejse på højkant - og lokalt krav til deltagerne

Horsens For abonnenter

Daniel svæver hen over byen - og når det ikke blæser nok, har han selv vind med på ryggen

Horsens

Gravsten viklet ind i afspærringstape: Det handler om sikkerhed for gæsterne på kirkegården

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Danmark

Vejdirektoratet hæver hastigheden på motorvejen: Her må du fremover køre 130 km/t

Erhverv

Bageri måtte vente i 11 måneder på et forventeligt nej fra en offentlig myndighed

Sport

John Madsen er død

Horsens For abonnenter

Flere partier er bekymrede over stort antal dispensationer i byggesag fra sydbyen: V opfordrer borgmester til at gribe ind

Debat

Genbrug kan gøres bedre: Hvorfor må vi ikke klunse på genbrugspladsen?

Annonce