Annonce
Debat

DF i replik til Nye Borgerlige: Vi går konstruktivt til alle forhandlinger for at sikre maksimal indflydelse til vores vælgere

Michael Nedersøe. Pressefoto

Læserbrev: Som svar på Søren Lind Jensens læserbrev, hvori han nævner, at borgmester Peter Sørensen og jeg er tæt forbundne, skal det nævnes, at Dansk Folkeparti ikke er noget protestparti, der står uden for alle aftaler.

Derfor går vi konstruktivt til alle forhandlinger for at sikre maksimal indflydelse til vores vælgere.

Søren Lind Jensen nævner også, at DF aldrig har interesseret sig for arkitekturen eller stadsarkitekten, men at lysten til dette først er kommet efter, Nye Borgerlige har meldt deres ankomst på den lokalpolitiske scene.

Annonce

Dette er en sandhed med modifikationer og velsagtens endnu et Nye Borgerlige-forsøg på at kopiere DF.

Dansk Folkeparti havde allerede en stadsarkitekt med til budgetforhandlingerne sidste år, men der havde DF de ældre og velfærdspuljen som topprioritet.

Jeg vil foreslå Søren Lind Jensen at se det som noget positivt, at vi, grundet den kommende kommuneplan, organisationsændringer i byplansafdeling m.v., løfter stadsarkitekten op på et højere niveau, for ellers vil det aldrig blive til noget.

Den chance forspildte Venstre og Konservative sidste år, da de rent faktisk fik muligheden, men nej, vennerne i valgforbundet mistede chancen. De selv samme venner, som har stemt for alle de byggerier, som Søren er utilfreds med, og de selv samme venner, som han sikkert vil få det fornøjeligt med i byrådssalen, når de end ikke vil stemme for et DF-forslag om en en ministerhenvendelse angående et tørklædeforbud for kommunens ansatte med borgerkontakt.

Så kære Søren, kan vi ikke blive enige om, at jeg passer min butik, og du passer din, hvor jeg kan se, at du har så rigeligt at se til internt vedrørende din udmelding om en kommunesammenlægning.

Michael Nedersøe

Så kære Søren, kan vi ikke blive enige om, at jeg passer min butik, og du passer din, hvor jeg kan se, at du har så rigeligt at se til internt vedrørende din udmelding om en kommunesammenlægning.

Annonce
Horsens For abonnenter

Planer om daginstitution ved Nørrestrand sendt i høring: Placeringen er så langt som muligt fra det første - meget omdiskuterede - bud

Danmark

Tirsdagens coronatal: Der er 6324 nye smittetilfælde med coronavirus

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Rock i Lunden vender hjem med rap, rock og strygere: Se næsten hele plakaten

Sport For abonnenter

En vild rejse og forvandling: I 15 år levede han under de drabelige borgerkrige i Sydsudan – han tog til USA og kunne ikke tælle til ti på engelsk – nu er han profil i Horsens IC

Horsens

Sidst manglede han én stemme - denne gang lykkedes det: Piratheep er første tamiler i Horsens Byråd

Brædstrup

Udvalg godkender plan for rent drikkevand: Konklusionen er, at grundvandet er godt beskyttet

Regeringen holder pressemøde om restriktioner onsdag aften

HH Elite For abonnenter

HH Elite bløder med millionunderskud - men der er ingen krav om overskud: Derfor er der fuld kontrol, og ingen alarmklokker, der ringer hos ledelsen

Erhverv For abonnenter

Stor virksomhed med rødder i Hornsyld har forladt byen helt: - Det var tid for barnet til at flytte hjemmefra

Byens Bedste

Afstemningen er åben: Nu kan du stemme på Byens Bedste 2021

Medie: Epidemikommission vil sende skoleelever hjem

Horsens

Politiet måtte have gang i blå blink og eftersættelse, da 25-årig kørte over for rødt lys

Erhverv For abonnenter

Her vil Hybel bygge og bo: Se planerne for Hybels ny domicil, der ikke blev som først planlagt

Hedensted

Så mange elever vil blive berørt af nyt klasseloft: Kun få skoler har store klasser i indskolingen

Annonce