Annonce
Ikast-Brande

DF er klar med sit valghold

DF's valghold. Forrest fra venstre er det Morten W. Jørgensen, Simon Vanggard, Kurt Kristensen og Peder Fenger. Bagerst fra venstre er det Trine Meldgaard Kristensen, Brian Korsgaard, Gunda Sørensen og Bo Sand Kristensen. Privatfoto

Dansk Folkeparti opstiller kandidatliste. Nu er der også kvinder med.

Ikast-Brande: Dansk Folkeparti havde mandag aften opstillingsmøde forud for det kommende byrådsvalg til november. Partiet har tidligere udpeget byrådsmedlem Simon Vanggaard som partiets borgmesterkandidat, og det var derfor de øvrige navne på listen, der skulle findes.

Dansk Folkeparti har allerede offentliggjort kandidaterne Bo Sand Kristensen, Peder Fenger, Kurt Kristensen, Morten Westfall Jørgensen og Brian Korsgaard. Disse blev på aftenens opstillingsmøde også valgt på listen. Men der kom flere navne på, da både Trine Meldgaard Kristensen fra Ikast og Gunda Sørensen fra Blåhøj stiller op.

Trine Kristensen er 32 år gammel og læser til dagligt offentlig administration. Hun har tidligere været selvstændig i høreapparatsbranchen og har ledelseserfaring fra Holstebro Sygehus.

Gunda Sørensen fra Blåhøj, er tidligere socialrådgiver i både Brande og Ikast-Brande kommune. Hun har derved et indgående kendskab til kommunen indefra.

- Vi har arbejdet hårdt og længe på at samle et stærkt og bredt kandidatfelt, og jeg må med tilfredshed konstatere at det er lykkedes. Listen er stadig åben, så det er muligt at holdet udvider sig, men jeg må konstatere at alle vores kandidater er meget kompetente til at løfte opgaven, og jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde sammen med vores hold. Ikke bare i valgkampen, men også i det kommende byråd, udtaler Simon Vanggaard.

Til aftenens opstillingsmøde var partiets retsordfører Peter Kofod Poulsen dirigent. Han fortalte om aktuelle sager på Christiansborg og kom naturligvis også ind på den famøse vestdanske politiskole:

- Da jeg talte med min nabo i dag, og fortalte at jeg skulle til Ikast-Brande, så rystede han på hovedet og sagde at jeg godt nok var modig. Han troede ikke jeg turde rejse nord for Vejle længere. Det tør jeg godt, men jeg er glad for at i har taget så godt imod mig i dag, sagde han.

DF's valghold

DF opstiller sideordnet. Det vil sige, at antallet af personlige stemmer og ikke rækkefølgen på listen afgør hvem der kommer ind. Medlemmer skulle dog alligevel vælge hvilket nummer, de enkelte kandidater skulle have på listen, og resultatet blev følgende:1. Simon Vanggaard, Ikast, lærer og udvalgsformand, 27 år.

2. Bo Sand Kristensen, Brande, økonomichef, 48 år.

3. Gunda Sørensen, Blåhøj, tidligere socialrådgiver, 62 år.

4. Peder Fenger, Ikast, montør på Siemens, 51 år.

5. Trine Meldgaard Kristensen, Ikast, studerende i offentlig administration, 32 år.

6. Morten Westfall, Nørre Snede, HTX studerende, 18 år.

7. Kurt Kristensen, Brande, montør på Siemens, 59 år.

8. Brian Korsgaard, Ejstrupholm, projektleder på Siemens, 42 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Fjerde formodede gerningsmand i Nørretorv-sagen fortsat på fri fod - intet nyt om offers tilstand

Annonce