Annonce
Horsens

DF'er fra Stensballe vil i Folketinget

Steen Thomsen er født og opvokset i Horsens, hvor han gik på Bankagerskolen. Han blev udlært som bankelev i Provinsbanken i Søndergade og har boet i Aarhus og København, inden familien i 2004 flyttede hjem til Horsens.Foto: Dansk Folkeparti
STENSBALLE - Steen Thomsen, der bor med sin familie i Stensballe, er blevet valgt som folketingskandidat for Dansk Folkeparti i en af de fire Aarhus-kredse, Aarhus Vest-kredsen.

47-årige Steen Thomsen har i en årrække været en central person på de indre linjer i Dansk Folkeparti.

Han har en fortid som generalsekretær og sekretariatschef på Christiansborg.

I dag arbejder han som organisationskonsulent for partiet, med base i Horsens.

Ny rolle i partiet

Organisationskonsulenten har en central position i partiet og fungerer som bindeled mellem lokalforeningerne og partiledelsen i København.

Siden 1999 har han siddet i Dansk Folkepartis hovedbestyrelse, men nu håber han at kunne skifte det organisatoriske arbejde ud med et liv som aktiv politiker på Christiansborg.

- Jeg har fået lyst til at prøve mig selv af i en anden rolle inden for partiet. Det lykkedes ikke at få valgt en DF'er fra Aarhus-kredsene sidste gang, men jeg har været så heldig at blive opstillet i den største af de fire kredse i Aarhus, så jeg håber, at det lykkes denne gang, siger han.

Fem mandater

Dansk Folkeparti fik fem mandater i Østjyllands Storkreds ved valget i 2015 og står ifølge netavisen Altinget til det samme antal mandater, hvis der var valg i dag.

Alle de fem, der blev valgt i 2015, ventes ifølge Altinget at genopstille, så der bliver kamp om mandaterne i Østjylland.

De valgte fra Østjylland er i dag Kim Christiansen, Hans Kristian Skibby, der er valgt i Horsens-kredsen, Mette Hjermind Dencker, Tilde Bork og Claus Kvist Hansen, der også bor i Horsens.

Privat er Steen Thomsen gift, og parret har fire børn. Den vordende politiker er aktiv i KFUM og KFUK, hvor han er chef for børnesommerlejre.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Læge har gjort det før: Opdagede tegn på kræft hos fremmed i Bilka-kø

Leder

Leder: Tag debatten - den er gratis

Er der noget, der kan sætte sindene i kog i Horsens, er det byens udseende. Seneste eksempel er viceborgmester Martin Ravns læserbrev om, at Lilli Gyldenkildes Torv efter hans mening kan blive den næste ghetto i Horsens. Efterfulgt af et læserbrev af Sisse Landert, som græmmes over sin bys udseende. Efterfulgt af to læserbreve fra Andreas Boesen og Susan Gyldenkilde, som forsvarer byggeriet. I avisen og på hsfo.dk har vi gennem flere år dækket både planer, spadestik, beslutninger og kritik tæt og grundigt. Emnet optager vores læsere helt enormt. Det kan vi se både på hsfo.dk og i de kommentarer, vi får til artiklerne via Facebook. Derfor vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at afdække udviklingen og på fair og ordentlig vis bringe de forskellige synspunkter videre. Nogle af artiklerne bringer vi gratis på hsfo.dk, mens andre kræver, at man har betalt abonnement. Det får vi jævnligt kritik for af læsere, som mener, at når det er en artikel, der interesserer mange, bør den være gratis. Jeg medgiver, at vi selv har et medansvar for den manglende forståelse, fordi medierne i en periode forærede alt indhold væk på digitale platforme. Men i takt med fyringer af journalister og fotografer verden over er der ved at komme en forståelse for, at ordentlig journalistik koster penge at lave og er en vare, der skal betales for. I debatten om byens udseende tog kritikken en ny drejning, da byrådsmedlem Jakob Bille skrev følgende i en kommentar på Facebook: "Folkebladet kunne nu godt have gjort denne artikel tilgængelig for alle. De har jo valgt at gøre alle de kritiske indlæg tilgængelige for alle." Bare så der ikke er nogen tvivl: Læserbreve er altid gratis indhold på hsfo.dk. Uanset om de er for eller imod, hvad et byråd har besluttet. Fælles for det indhold, det kræver et digitalt abonnement at få adgang til, er derimod, at det er unik og selvstændig journalistik. Tendensen på vores og de fleste andre medier er, at flere og flere artikler bliver låst. På hsfo.dk har vi også det princip, at den daglige leder, som du læser her, er betalt indhold - bare ikke lige i dag, hvor alle kan læse med.

Hedensted

Jørgen leder efter sin ukendte helt fra Bilka-køen: - Han kiggede mig direkte i øjnene

Annonce