Annonce
Horsens

DF'er fra Stensballe vil i Folketinget

Steen Thomsen er født og opvokset i Horsens, hvor han gik på Bankagerskolen. Han blev udlært som bankelev i Provinsbanken i Søndergade og har boet i Aarhus og København, inden familien i 2004 flyttede hjem til Horsens.Foto: Dansk Folkeparti
Annonce
STENSBALLE - Steen Thomsen, der bor med sin familie i Stensballe, er blevet valgt som folketingskandidat for Dansk Folkeparti i en af de fire Aarhus-kredse, Aarhus Vest-kredsen.

47-årige Steen Thomsen har i en årrække været en central person på de indre linjer i Dansk Folkeparti.

Han har en fortid som generalsekretær og sekretariatschef på Christiansborg.

I dag arbejder han som organisationskonsulent for partiet, med base i Horsens.
Annonce

Ny rolle i partiet

Organisationskonsulenten har en central position i partiet og fungerer som bindeled mellem lokalforeningerne og partiledelsen i København.

Siden 1999 har han siddet i Dansk Folkepartis hovedbestyrelse, men nu håber han at kunne skifte det organisatoriske arbejde ud med et liv som aktiv politiker på Christiansborg.

- Jeg har fået lyst til at prøve mig selv af i en anden rolle inden for partiet. Det lykkedes ikke at få valgt en DF'er fra Aarhus-kredsene sidste gang, men jeg har været så heldig at blive opstillet i den største af de fire kredse i Aarhus, så jeg håber, at det lykkes denne gang, siger han.
Annonce

Fem mandater

Dansk Folkeparti fik fem mandater i Østjyllands Storkreds ved valget i 2015 og står ifølge netavisen Altinget til det samme antal mandater, hvis der var valg i dag.

Alle de fem, der blev valgt i 2015, ventes ifølge Altinget at genopstille, så der bliver kamp om mandaterne i Østjylland.

De valgte fra Østjylland er i dag Kim Christiansen, Hans Kristian Skibby, der er valgt i Horsens-kredsen, Mette Hjermind Dencker, Tilde Bork og Claus Kvist Hansen, der også bor i Horsens.

Privat er Steen Thomsen gift, og parret har fire børn. Den vordende politiker er aktiv i KFUM og KFUK, hvor han er chef for børnesommerlejre.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Lancerer højvandsplan med diger og klitter i Juelsminde: Se hvad der er på idebrættet for havn og tre kyststrækninger

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce