Annonce
Horsens

Det vil jeg anbefale: Motion i parken og hygge med børnene

Motion kombineret med fuglesang, frisk luft og smukke omgivelser i Bygholm Park er allerede plottet ind i kalenderen. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Nu er det tid til motion i Bygholm Park og en mega hyggelig weekend med børnene.

Redaktionens medlemmer kigger på skift ind i den kommende uges arrangementer i lokalområdet.

1. Motion i Bygholm Park

For nogle år siden barslede Horsens Kommune og Sundhedsteamet med en genial idé: Motion i Bygholm Park.

Derfor kan man se mind-fulde vandrere, smidige yogaudøvere og meditative qi-gong udøvere i den smukke park i løbet af sommeren. Jeg har kastet mig over den kinesiske qi-gong, som er langsomme øvelser, der for mig betyder træning i smidighed og balance samtidig med, at øvelserne bringer ro i hovedet. Sæsonen begynder i denne uge, så torsdag klokken 18 er det qi-gong tid.

Alle kan være med, og det er en gave at dyrke motion med et kig op i træernes grønne blade og den blå himmel.

Man dukker bare op og betaler en 50'er for at være med. Tjek www.suof.dk for at se mulighederne

2. En tur i biffen

Ugen byder også på en tur i biografen, hvor jeg skal se "Kvinde på krigsstien". Det er den næstsidste film i årets udgave af Biografklub Danmark, som jeg med stor succes har været medlem af efter nogle års pause.

Det kan anbefales, det er godt til at trække én i biografen, og så får man set en masse gode film - også nogle, man måske ikke havde set, hvis ikke lige det var for, man var med i klubben.

3. Børnenes weekend

Ellers ser jeg frem til en weekend, hvor jeg har brug for at alliere mig med nogle børn. For der venter et eldorado af gode oplevelser for børnefamilierne i den kommende weekend, som ikke mindst står i dyrskuets tegn. Og det er bare hyggeligt at opleve dyr og markedsstemning på Dyrskuepladsen.

Lørdag vil jeg tage de lånte børn med på Kulturstationen i Skolegade, som holder børnekulturdag med musik, krea-workshops, kemishow, teater og andre oplevelser for børnefamilier. Kulturstationen har allerede slået sig fast som et fantastisk knudepunkt for kultur. Jeg er sikker på, at denne dag vil byde på rammer til en god stund med børnene. Faktisk kan det være svært at nå alle de gode tilbud - for jeg vil da heller ikke gå glip af Steen Pegani, når han tryller på Teatertorvet lørdag klokken 13.30.

Nu ser vi, hvad tiden rækker til. Hellere droppe en oplevelse til fordel for et tempo, der giver tid til hygge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce