Annonce
Horsens

Det trak ud - men nu er der lune bagels i Løvenørnsgade

Det er en drøm at åbne egen butik for Ardallan Khosrawi, som onsdag kunne begynde at lange bagels over disken i Løvenørnsgade. Foto: Marianne Husted
Aspendos Bagel holder åbent i dagtimerne og henvender sig blandt andet til folk i midtbyen, der gerne vil have en sandwich med til frokosten.
Annonce

Horsens: Aspendos Bagel kunne onsdag med flere måneders forsinkelse slå døren op til en ny takeaway og frokost-mulighed i midtbyen.

De oprindelige planer blev forsinket af coronaen og siden en omfattende renovering og indretning af lokalerne på Løvenørnsgade, hvor møbler og diskens træbeklædning er håndlavet.

Men omsider kunne indehaveren Ardallan Khosrawi og hans medhjælper, Mehmet Tirpan, lange 100 gratis bagels over disken, som åbningen fejres med. Imens strømmede familiemedlemmer til med gaver og blomster for at lykønske indehaveren, der er af iransk-kurdisk afstamning, men også for at smage på bagels i mange varianter.


Jeg syntes, der manglede en bagel-shop i Horsens

Ardallan Khosrawi


- Jeg syntes, der manglede en bagel-shop i Horsens. Her kan kunderne hente sig en god sandwich. De er også velkomne til at nyde den her, sagde han, som har arbejdet hos sin bror, der er indehaver af Aspendos Pizza i Allégade.

Annonce

Drømte om at blive selvstændig

Tidligere har han arbejdet som transportbetjent hos Kriminalforsorgen og for forskellige vagtfirmaer. Men drømmen har hele tiden været at blive selvstændig.

Han har valgt at have et frokosttilbud med bagels til 39 kroner. I resten af juli får man desuden 25 procent på bagels, købt efter frokosttid.

Ardallan Khosrawi har god hjælp af Mehmet Tirpan (th), som har betjent kunder i en bagel-takeaway i København. Onsdag skulle han smøre og lune 100 gratis bagels, som var åbningstilbuddet. Foto: Marianne Husted

Ardallan Khosrawi er sikker på, at kundeunderlaget er til stede med beliggenhed tæt ved Horsens Bytorv, gågaden og Lilli Gyldenkildes Torv.

Han håber på så stor succes, at han med tiden kan åbne flere Aspendos Bagel-forretninger. Han er overbevist om, det vil falde i kundernes smag at få en lun bagel med kylling eller tun, forskellige salater og andet grønt med på farten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brand på Søndergade blev seværdighed: Der har været tilskuere nok, men de kom ikke for tæt på

Horsens

Efter meterhøje flammer og kæmpe røgudvikling i gågaden: Nu er brand kommet under kontrol

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce