Annonce
112

Det tog bare tre kvarter: I alt ni bilister fik klip for at tale i mobiltelefon under kørsel

I alt ni bilister blev snuppet for at tale i mobiltelefon under kørslen, da Sydøstjyllands Politi torsdag formiddag lavede en aktion i Horsens. Arkivfoto: Michael Bager

Horsens: Det kniber fortsat med at holde nallerne fra mobilen under kørslen. Det er konklusionen efter en færdselsaktion fra Sydøstjyllands Politi torsdag formiddag på Høgh Guldbergs Gade i Horsens.

På bare tre kvarter, mellem kl. 9.20 og 10.05, snuppede betjentene syv bilister, der talte i håndholdt mobiltelefon, mens de kørte bil.

De syv bilister er mellem 29 og 50 år, fire mænd og tre kvinder, og fælles for dem er, at de nu alle har fået et klip i kørekortet.

På Åboulevarden blev der i samme tidsrum snuppet to bilister, der talte i mobiltelefon.

Resultatet er skræmmende, lyder det fra vicepolitiinspektør Stig Simonsen.

- Det er mange bilister på så kort tid. Der er ikke ros herfra, siger han og fortsætter:

- Kør nu bil, når I kører bil! Uopmærksomhed er en meget stor faktor i forhold til at komme galt afsted i trafikken, pointerer Stig Simonsen.

På Høgh Guldbergs Gade blev andre tre bilister noteret for at køre uden sikkerhedssele.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Jysk bygger om: Genåbner på fredag

Leder For abonnenter

Leder: Tak for oplevelserne til en dansk verdensstjerne

Der er altid risiko for at få tastaturkrigere på nakken, når man hylder en sportsstjerne som den største i Danmark nogensinde, så lad mig i internetfredens tegn konstatere, at det var en af de største, der fredag morgen sagde "goodbye" til en hel tennisverden. Uanset placeringen på den rød-hvide evighedsskala: Caroline Wozniacki fortjener al den hyldest, der ruller hendes vej. Hun har været en strålende repræsentant for Danmark på alle parametre, og selv om jeg er en af dem, der har nået kvalmegrænsen, når det gælder hyldestvideoer, taler det sit eget tydelige sprog, når tennislegender som Federer, Djokovic, Nadal og Serena Williams afleverer personlige hilsner til "Caro". Som danskere kan vi ærgre os en smule over, at hendes sidste tre kampe blev spillet på umulige tidspunkter midt om natten, men der er på især to punkter noget smukt i, at det hele sluttede i Australian Open. Punkt 1: Det var her, hun 27. januar 2018 endelig fik den Grand Slam-titel, hun manglede i en fornem karriere. Jeg var en af dem, der kneb en tåre, da hun efter en forrygende finale kunne hæve trofæet. Punkt 2: Wozniacki har været en perfekt ambassadør for Danmark i hele verden. Og længere væk end Melbourne kommer vi ikke, når det gælder de største turneringer. Hun har på WTA Tour'en aldrig været spilleren begavet med det største talent, men hun har altid været i superform og ofte slidt en modstander op. 71 uger som nummer et på verdensranglisten, to finaler i US Open, en sejr i den prestigefyldte sæsonfinale og en lang række turneringssejre er beviser på en fornem karriere. Og så er hun vellidt: - Hun er en person, der er fantastisk uden for banen. Så det bliver et stort tab for kvindetennis, især for mig, siger veninden Serena Williams. Det må varme hos "Wozzy". Vi får nok aldrig én som hende igen, men for tennisfans er det da rart at tænke på, at vi har et par af verdens stærkeste juniorer i Clara Tauson og Holger Rune. I har noget at leve op til. Tak for oplevelserne, Caroline!

Annonce