Annonce
Horsens

Det skal være skidt, før det bliver godt: Asfaltarbejde påvirker trafikken på to befærdede veje i Horsens de kommende uger

To befærdede veje i Horsens skal have ny asfalt, og det kommer til at give gener for bilisterne i de kommende uger. Arkivfoto: Morten Pape
Strandpromenaden og Bankagervej skal have ny asfalt i de kommende uger, og det kan komme til at give køer og lidt gener for bilisterne, advarer Horsens Kommune.

Horsens: Bilister på to befærdede vejstrækninger i Horsens kan i de kommende uger se frem til at måtte væbne sig med lidt ekstra tålmodighed.

Både på Strandpromenaden og på Bankagervej skal der lægges ny asfaltbelægning på, og det kan skabe udfordringer og lidt længere køretid for bilisterne, oplyser Horsens Kommune i en pressemeddelelse.

Asfaltarbejdet står på fra søndag 29. august til fredag 10. september på Strandpromenaden, mens Bankagervej nøjes med at være påvirket af arbejdet frem til fredag 3. september.

Annonce

Opgraderer den sidste del af Strandpromenaden

Sidste år fik den østlige del af Strandpromenaden ny asfalt, da politikerne besluttede at fremrykke anlægsmidler. Ni millioner kroner blev øremærket ny asfalt på veje og cykelstier, og det betød, at flere end 100 veje og cykelstier fik ny asfalt i løbet af 2020 - heraf altså den østlige del af Strandpromenaden.

Nu er turen så kommet til den sidste del af Strandpromenaden - stykket mellem Langelinie og Gersdorffsgade.

Her er asfalten stærkt medtaget efter flere års gravearbejde - bl.a. i forbindelse med det omfattende byudviklingsprojekt på Horsens Nordhavn omkring Havnetrekanten, Karréhuset og Havnehusene.

For at genere trafikken mindst muligt bliver arbejdet med at lægge ny asfalt udført i aften- og nattetimerne mellem kl. 20 om aftenen og kl. seks om morgenen.

De første dage - fra søndag 29. august til lørdag 4. september - vil vejen være åben for trafik i begge retninger. På grund af arbejdet kan der dog opstå lidt kø og derfor længere køretid.

Fra søndag 5. september til fredag 10. september vil vejbanen ud af byen mod Stensballe være spærret for trafik fra  kl. 20 til kl. seks. Der vil være omkørselsskilte,der viser bilisterne alternative veje igennem området.

Annonce

Også ny asfalt i Sydbyen

Samtidig med asfaltarbejdet på den centralt beliggende Strandpromenaden tager Horsens Kommune også fat på at lægge ny asfalt på en af sydbyens hovedveje: Bankagervej.

Her bliver der lagt ny asfalt i rundkørslen ved Ternevej/Bankagervej samt på cykelstier og kørebane på Bankagervej på strækningen mellem rundkørslen og Vedbæksallé.

Arbejdet begynder søndag 29. august og fortsætter til fredag 3. september.

De første dage - frem til tirsdag 31. august - vil arbejdet blive udført i dagtimerne. Fra tirsdag til fredag bliver der lagt ny asfalt på kørebanen, og det vil ske i aften- og nattetimerne.

Bankagervej vil blive holdt åben for trafik i hele perioden, men Horsens Kommune advarer om, at der kan opstå ekstra køretid - og at arbejdet, hvis vejret bliver dårligt, kan blive forsinket i nogle dage.

Annonce
Horsens For abonnenter

Mand fik hugget lillefingeren af: 27-årig skal fem år i fængsel for øksevold

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Problemer med aflevering af freetrailerne på Smedetorv fortsætter: Nu tager Ikea konsekvensen

Hedensted For abonnenter

77-årige 'Polle' er landets ældste seriehåndboldspiller og spiller hver kamp: - Selv modstandernes fans jubler, når jeg scorer

Sport

Vanvittig buzzer beater sikrede Horsens IC-sejr i allersidste sekund: Derfor er der pres på, hvis holdet skal nå at spille sig tilbage i medaljestriden

Horsens

Priserne stiger fortsat - men i langsommere tempo: Man kan stadig tjene pænt på at sælge huset i 2022

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Horsens For abonnenter

Cykelholdet Sund Vilje blev skelsættende for Flemmings liv: Nu cykler han til Paris med sit eget lille hold

Navne For abonnenter

Andre cutter sig, jeg brugte tatoveringerne: I dag er Sabrina mor, dagplejer og lykkelig, og hun har ikke længere brug for smerten fra nålen

Horsens

Graven skal ændres fra ærgerlig til attraktiv: Nu er første skridt på vejen vedtaget - og det kommer fra en uventet kant

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Horsens

Jeg er blevet gravid, mens jeg er i et barselsvikariat - kan min chef fyre mig, når jeg fortæller det?

Erhverv For abonnenter

Henrik taber 100 kroner for hver gris, han sender ud af stalden

Odder

Ny borgmester vil lave politik sammen med borgerne: Hvis vi ikke involverer borgerne, bliver lokalpolitik rendyrket magt

Annonce