Annonce
Erhverv

Det lysner for Jelling Naturkød: Afprøver ny leverandør

Christian Hartvig Martinsen ser frem til at afprøve et par mulige, nye leverandører i næste uge. Her ses han foran forretningsdomicilet på Odinsvej i Hedensted med Bitten Møller Johansen, der er webdesigner i virksomheden. Arkivfoto

Det lokale firma har fået flere henvendelse fra nye potentielle leverandører.

Hedensted: Da Postnord for nyligt varslede ophøret af fødevaretransport, slog det benene væk under Christian Hartvig Martinsen.

Som indehaver af Jelling Naturkød har han ugentligt sendt mellem 150 og 200 kasser kød ud til kunder via Postnord, men fra juli ville han med ophøret stå uden leverandør.

Nu, et par uger efter Horsens Folkeblad bragte historien, tror Christian Hartvig Martinsen på, at han kan finde fodfæste igen.

- Jeg er mere fortrøstningsfuld nu, meget mere, siger han og forklarer, at han har fået en håndfuld henvendelser fra firmaer og folk, som er interesseret i at gå ind i branchen, som Postnord har haft en stor andel af.

Annonce

- Det er et firma, som i forvejen kører for en stor webshop, der har med madløsninger at gøre.

 

Har aftalt testkørsel

Et af firmaerne kører en testlevering for Jelling Naturkød i dag, mandag.

- Det er et firma, som i forvejen kører for en stor webshop, der har med madløsninger at gøre, siger Christian Hartvig Martinsen uden at ville sætte navn på firmaet.

Han har aftalt testkørsel med endnu et firma, og går det godt, vil han indlede nærmere forhandlinger med dem begge.

- I den kommende tid bliver jeg meget klogere på det hele, men det lysner, siger han.

Aarstiderne klarer sig

En anden lokal fødevarevirksomhed, Aarstiderne, er blevet mindre påvirket af Postnords prioritering end Jelling Naturkød.

- Vi bruger kun Postnord i meget begrænset omfang, og vi får derfor ikke nogen problemer ved deres ophør, skriver administrerende direktør Annette Hartvig Larsen i en mail til Horsens Folkeblad.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ønskebørn-ejer om nethandel: Jeg er udfordret og bekymret - men som detailhandel bør vi ikke være sure

Annonce