Annonce
Sport

Det ligner en oprykning

Tommy Poulsen

Det var en streg i regningen, at AC Horsens fik en dårlig sæson og rykkede ud af Superligaen efter fem år, men den nye sportschef Niels Erik Søndergaard har fået sat skik på holdet på Langmarksvej.

Han reagerede hurtigt med at sikre sig Tonny Brochmann, så han kan være med i premieren på fredag, og han mangler formentlig kun tre handeler, inden arbejdet er gjort færdigt i denne omgang. Han skal have solgt Hallur Hansson, som Brann Bergen har vendt tommelfingeren nedad, og han skal have hentet to forstærkninger, formentlig en venstre back og en centerforward, før truppen er komplet.

Tonny Brochmann er et friskt pust. Det viste han i Fredericia i lørdags, og han har lavet mål i hele sin 10 år lange periode i norsk fodbold. Han er en god dribler, og han er en voksen mand ved siden af Janus Drachmann til at gå i spidsen for "de gule" og et hurtigt comeback til den fineste række.

Annonce

Jeg har Lyngby som favorit til førstepladsen i 1. division. Andreas Bjellands indtog i Lyngby gør dem endnu mere spændende, og den tidligere islandske landstrænerassistent betegnes som en kommende toptræner. Erik Hamrén var glad for at arbejde sammen med ham.

Esbjerg er præget af uro og ballade rundt om den tyske træner. Jacob Ankersen og tre andre starter sæsonen med at sidde udenfor, så tyskeren kan vise, hvem der bestemmer. Det er en dårlig optakt, men EfB skal nok finde sig selv i løbet af sæsonen.


Jeg har Lyngby som favorit til førstepladsen i 1. division. Andreas Bjellands indtog i Lyngby gør dem endnu mere spændende.


Helsingør og HB Køge er outsiderne, og så er der lagt op til en kamp mellem FC Fredericia, Nykøbing Falster og Hobro om den sidste plads i slutspillet.

Jammerbugt og Vendsyssel er favoritter til nedrykningen, men Fremad Amager har problemer for den nye træner Peter Løvenkrands, hjemvendt fra Glasgow Rangers, og Per Frandsen slås for at redde et lovende hold i Hvidovre uden den tidligere VB'er Nikolaj Agger, der er stoppet.

1. division er blevet endnu stærkere. Stort set alle hold har fuldtidsspillere, og man kan aldrig føle sig sikker på sejr mod nogen hold som tidligere.

Annonce
Kultur For abonnenter

Det begyndte med et lille prik af en gravko: 250.000 mursten senere er vilde Vestsalen klar til brug

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: Tre døde med Covid-19 det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Det tog syv år at få solgt første etape: Nu bliver grundene i anden etape revet væk

Horsens For abonnenter

Verbale overgreb og en far, som har fysisk fat i instruktøren: Svømmeklub truer med at udelukke forældre

Debat

Vi tager i høj grad trafikanterne alvorligt og arbejder seriøst med afspærring og skiltning, men vi kan nok gøre det lidt bedre og takker i den forbindelse for "hippet" fra Lene Vestergaard

Danmark For abonnenter

Fup-mails vælter ind: Svindlere udnytter farvel til NemID til identitetstyveri

Sport

HFS fik revanche mod Odder: Cheftræner tror på, at det kan blive et resultatmæssigt vendepunkt

Hedensted For abonnenter

Claus Bjørn er gået ind i politik som 54-årig: Vil byde ind i stedet for at snakke om, at andre burde gøre noget

Hedensted

Berygtet gaderæs er tilbage i industrikvarter: Hverken vagtværn eller vejchikaner stopper dem

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Hedensted

Virksomheder plages af gaderæs: - De smider cigaretskodder og pisser på vores bygninger

Sport

Mindeord: Chris Anker Sørensen glemte aldrig sine rødder, og var ganske enkelt bare et ordentligt menneske

AC Horsens

AC Horsens-anfører om oprykningsambitionerne oven på ny sejr på udebane: Nu skal holdet skaffe flere point på hjemmebane

AC Horsens For abonnenter

To nye AC Horsens-spillere beviste deres værd: Sejren over Hobro gav tre point og en ny afgørende formel på succes

Danmark

Løvkvist til DF-årsmøde: Den weekend, Pia Kjærsgaard mistede sit parti

Annonce