Annonce
Debat

Det gode liv - som en far og bedstefar ser det

Svend-Erik Hansen. Pressefoto

Læserbrev: KD sætter alle mennesker før systemet og har fokus på det gode liv.

Når jeg tænker på det gode liv, så er det, når der er plads til os alle, og vi viser hinanden respekt; det kan være ved, at vi hjælper hinanden, men det er også, at systemet - kommunen - hjælper, hvis der er noget, vi ikke selv kan klare. Derfor betaler vi skat.

Livet kan sommetider give udfordringer, såsom sygdom - både de synlige og usynlige. Bliver vi udsat for sådanne sygdomme, har jeg et ønske om, at vi kan blive hjulpet.

Annonce

I KD mener vi, at der i stor grad skal gives mere frihed til familierne. Skoler og pasningstilbud skal opnormeres, så det virker professionelt og effektivt.

Familien er en central drivkraft for vores samfunds fremtid, og derfor er det også naturligt, at familierne skal leve et frit og lykkeligt liv.

Jeg har børnebørn. Det er vigtigt, at mine børnebørn, der bliver passet i vuggestuen og børnehaven, er i institutioner med en normering, så deres hverdag er god og lærerig ved, at der er varme hænder nok til at tage sig af dem.

Jeg bor i en landsby, og jeg håber, der bliver taget hånd om, at det forbliver muligt at bo i landsbyen, og vi kan have skole, samt at de børn, der bor her, har samme muligheder, som dem, der bor i de større byer.

Svend-Erik Hansen

Jeg bor i en landsby, og jeg håber, der bliver taget hånd om, at det forbliver muligt at bo i landsbyen, og vi kan have skole, samt at de børn, der bor her, har samme muligheder, som dem, der bor i de større byer.

Jeg har stor fornøjelse af at være med i foreningslivet, og ønsket er, at vores kommune vil give mulighed for en stor bredde af tilbud af foreninger, og at det ikke kun er elitesporten, der satses på.

Annonce
Kultur For abonnenter

Holder langemand i ro lidt endnu: Det Gule Pakhus håber på, at en "helt" træder ind på scenen

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Sjuskede trailerparkeringer på Smedetorv: Spærrer ledige p-pladser for beboerne

Navne For abonnenter

Florin løftede stemningen i hvert rum han indtog: Kom til Danmark for at sikre sin fremtidige familie et bedre liv - og nåede det inden sin alt for tidlige død

Sport

Nyindkøb gav pote: HIC moste BK Amager og kunne endelig rotere spillerne i forløsende storsejr

Danmark For abonnenter

Kendisser på stemmesedlen har en fordel, men ingen nem genvej til valg

75-årigt kærestepar var blandt ofrene i Kongsberg-angreb

Hedensted For abonnenter

Institutions opkøb af huse bekymrer i landsby: Det er godt, at de er her, men det kan blive for meget

Horsens

17-årig mand opsøgt af større gruppe på egen bopæl og overfaldet med golfkølle: Politiet er talstærkt til stede på Hybenvej

Horsens For abonnenter

Her er området, hvor en ny skov ved Hansted skal rejses: Men hvad med vores udsigter og vores landbrug, spørger lodsejere

Kristendemokraternes formand: Pilen peger på Pape

Kultur

Anbefaling: Fem forrygende serier til sofa og regnvejr

I øvrigt mener jeg For abonnenter

Digital sejr ad helvede til: Blæs projekt brugervenlighed i gang

Horsens

Nu bliver Gudenåen genskabt: Første etape bliver 600.000 kr. billigere end forventet

Annonce