Annonce
Leder

Det er tirsdag, det gælder: Nu er det din tur til at bidrage til festen

Lørdag var valgkampens slutspurt sat ind på gågaden i Horsens, hvor mange KV21-kandidater var mødt frem. Foto: Mette Mørk

For Horsens Folkeblad er kommunalvalget en fest. Intet mindre. Vi fejrer det lokale demokrati og sætter masser af journalistiske kræfter ind både under valgkampen, og når resultaterne begynder at rulle ind på valgaftenen.

Denne gang har vi givet den endnu mere gas. Via Jyske Medier, som er ejerselskabet bag Horsens Folkeblad og Vejle Amts Folkeblad/Fredericia Dagblad, har vi fået støtte til at udvikle vores dækning på de digitale platforme. Historisk set har vi altid dækket valget tæt, men nu har vi i endnu højere grad end tidligere rakt ud til dem, som følger nyhederne via deres telefon.

Derfor har vi produceret lokale podcasts, vi har inviteret til onlinedebatter, vælgermøder i hallen, forsamlingshuset, gymnasiet og andre steder. Vi har portrætteret unge i en række Instagram-portrætter, vi har lave særlige info-grafikker, vi har involveret jer læsere ved at stille jeres spørgsmål videre til kandidater - og meget mere.

Annonce

Måske så meget, at du nu er ved at nå et punkt, hvor du synes, du har hørt nok om valget til byråd og kommunalvalg tirsdag.

Chefredaktør Lene Vestergaard, Horsens Folkeblad. Foto: Morten Pape

Måske hører du endda til gruppen af tvivlere og er så usikker, at du overvejer at blive hjemme på sofaen tirsdag.

Lad være med det. Tag del i festen, afgiv din stemme og giv dit bidrag. Det gør dig samtidig fortjent til at kommentere på de næste fire års politiske resultater.

Kommunal- og regionspolitikere har kæmpe indflydelse på din hverdag og har brug for et stærkt mandat. Både de, der bliver valgt, og de, der ikke gør, fortjener dyb respekt og ros for at gøre noget for fællesskabet.

Ved kommunalvalget i 2017 faldt stemmeprocenten over hele landet og landede på 68,5 procent i Horsens Kommune og 75,1 i Hedensted. Kan vi ikke gøre det bedre i år?

Hører du til tvivlerne, har du chancen for at blive klogere ved at tage den store kandidattest, som Jysk Fynske Medier står bag i samarbejde med bl.a. TV 2, TV 2 Regionerne og en række lokale medier. Jo flere der bidrager til den demokratiske fest, desto bedre.


Tag del i festen og afgiv din stemme. Det gør dig samtidig fortjent til at kommentere på de næste fire års politiske resultater.

Annonce
Horsens For abonnenter

Grim, ærgerlig og snusket: Graven får ikke pæne ord med på vejen, men spørger du politikerne, er det netop ord, der skal være starten på forandring

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere 11 er døde - 4326 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens For abonnenter

Lærer-Jan holder aldrig helt fri: Gæsterne og maden må vente, når eleverne ringer

Erhverv For abonnenter

Stinne rejste sig, da fundamentet under hendes firma smuldrede: Nu har hun 50 ansatte og modtager nye jobansøgninger hver dag

Podcast

Ældre Sagen håber på ekstra læger til Hedensted: Vores medlemmer vil blive berørt meget

Hedensted

Fældninger og skader på træer: Det skal til for at hjælpe Staksrode Skov, siger Naturstyrelsen

Løvkvist: Messerschmidt kæmper for at vriste magten ud af døende hænder

Leder For abonnenter

Tiden er kommet: Send dit brokke-gen på vinterferie og lad julefreden sænke sig tidligt og lad den vare til påske og gerne længere

Horsens

Vaccinationscenter opruster med vagt efter hærværk og forsøg på brandstiftelse på centret

Erhverv For abonnenter

Sushi-succes og vækst på værtshus, optik, chokolade og meget mere: Se hvordan lokale firmaer klarer skærene i ugens regnskaber

Skoleleder om mulig Omikron-variant: Der er så mange ansatte, der skal testes, at vi ikke kan tage imod elever

Horsens

Mens priserne på energi stiger: Her bliver der ingen prisstigninger på fjernvarme

Erhverv For abonnenter

Midt i tvangslukning og produktionsproblemer: Allan Hansen fik et af sine bedste år nogensinde - og succesen er kun vokset siden

Kultur

Udsatte familier får chancen for at holde jul på Fængslet

Annonce