Annonce
Sport

Det er ikke nok til at spille fodboldkampe

Nu kan Kasper Adelfred og Brian Rasmussen træne med hele truppen, men turneringskampe bliver der ikke noget af. Foto: Dorte Adelfred.
- Fodboldkampene skulle gerne i gang fra 20. marts, siger Hedensteds træner Kasper Adelfred

Hedensted: Seriefodboldklubberne var de store tabere, da ministrene åbnede for nye regler for Danmark i kamp mod coronaen.

- Det er en stor fordel, at vi nu kan træne hele truppen sammen, men det er ikke nok til, at vi kan gennemføre fodboldkampe, siger Hedensteds træner Kasper Adelfred.

- Med 22 spillere og en dommertrio har vi allerede brugt de 25 mand, der må være, og så er der hverken plads til trænere eller udskiftningsspillere. Det dur ikke.

- Danmarksserien har flere udsatte kampe, der skal afvikles, og vi skal i gang 20. marts, hvis vi skal nå at afvikle det hele. DBU plejer at komme med en reaktion, og vi afventer besked fra DBU.

- Der skal afvikles et grundspil og et slutspil på otte kampe. Hvis man forudser, at der ikke bliver plads til slutspillet, kunne man afvikle grundspillet og lade de fire puljevindere rykke op. Derved kan man finde de fire oprykkere, der skal bruges, men jeg ved ikke, om det er den plan B, man overvejer. Vi afventer nærmere fra DBU, siger Hedensted-træneren.

Foreløbig kan han fra på mandag træne med hele sin trup, og det er et stort fremskridt for trænerduoen Brian Rasmussen og Kasper Adelfred.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Skuddræbt kvindes kolleger i mindeord: Vi savner hendes hjertevarme, smil, latter og dejlige humor

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce