Annonce
Debat

Det er ikke kun i byudviklingen, at socialdemokraterne udøver deres vandalisme

Søren Lind Jensen. Privatfoto
Annonce

Læserbrev: Tænk, at formanden for Lejerbos Horsens-afdeling og Lejerbos adm. direktør bosiddende i København har følt sig kaldet til at tage til genmæle over mit læserbrev i Horsens Folkeblad 12. november.

De har dermed åbnet for Pandoras æske af perlerækker af socialdemokratiske skandalesager og pamperi i netværket af boligbevægelse, kooperation og fagbevægelse.

Som boligsøgende vejer det naturligvis tungest at få tag over hovedet og helst på en central placering, og i den forbindelse betyder bygningens udseende mindre.

At disse boligsøgende ifølge de to herrer fra Lejerbo skulle være specielt tilfredse med bygningerne, giver ligesom sig selv.

På Trustpilot verserer der i øvrigt rigtig mange dårlige vurderinger af Lejerbo.

De to Lejerbo-pinger kan dog heller ikke skrive andet i deres replik på mit læserindlæg end, "om bygninger er pæne, er en smagssag". Det må man nok sige, og her er Lejerbos byggerier ved Lilli Gyldenkildes Torv dumpet med et brag.

Lejerbo er imidlertid ikke den skyldige; det er det socialdemokratiske byrådsflertal med borgmesteren i spidsen, da de har givet byggetilladelserne.

Ikke kun er Lejerbos byggeri ved Lilli Gyldenkildes Torv visuelt skæmmende, det er også for tæt og for højt, hvilket medfører for lidt lysindfald.

Lejerbos byggeri trumfes kun af de hvide klodser, der er opsat ved bygningen, der huser Dollys, og Hack Kampmanns smukke toldbod fra 1913. De hvide højhuse tager prisen som en absolut arkitektonisk bundskaber.

Det er imidlertid ikke kun i byudviklingen, at socialdemokraterne udøver deres vandalisme, men også i naturen omkring Horsens, senest planerne om at lægge en vej fra E45 til et projekteret kæmpe logistikcenter i Erhvervspark Vega lige igennem et område med naturmæssig høj værdi.


Hvor er den såkaldte grønne venstrefløj henne i Horsens Kommune?

Søren Lind Jensen


Hvor er den såkaldte grønne venstrefløj henne i Horsens Kommune?

Hvis debatten i Horsens Folkeblad kan medføre en folkelig protest mod den socialdemokratiske almagt og manglende omtanke, så kommer der demokratisk set noget godt ud af det ved kommunalvalget om et år, nemlig en kraftig stækkelse af Socialdemokratiet, hvor de borgerlige i de nævnte sager kan finde sammen med SF og Enhedslisten for at stoppe den socialdemokratiske despekt mod unikke naturområder og den byhistoriske arv.

Landspolitisk er det selvfølgelig ikke et tema for de borgerlige at indlede et tæt samarbejde med venstrefløjen, men på lokalpolitisk plan bør det være muligt.

Det lokale folkestyre vil have godt af, at der lyttes til sund fornuft og træffes bærbare beslutninger uden om socialdemokratisk ideologisk beton.

Annonce
Horsens

Frederik Rønnow skadet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Fem biler i harmonikasammenstød: Eftermiddagstrafik på E45 ved Horsens var lammet i en halv time

Annonce