Annonce
Debat

Ferie i Hedensted Kommune: Det er ganske enkelt et glimrende initiativ

Annonce

Læserbrev: Jeg læste forleden, at VisitJuelsminde har kastet sig ind i kampen for at lokke turisterne til Hedensted Kommune ved brug af blandt andet sociale medier.

Troels Lund Poulsen. Pressefoto

Det skal sætte Juelsminde, Tørring og Hedensted på danmarkskortet.

Det glædede mig at læse, for det er ganske enkelt et glimrende initiativ fra en proaktiv turistbranche, der øjner muligheder efter nogle hårde måneder.

Og muligheder er der nemlig lige nu, for hele 49 pct. af danskerne planlægger at holde ferie i Danmark, og jeg er sikker på, at en stor del af dem er uafklarede med, hvor og hvordan de vil gøre det.

Så hvorfor ikke på vores dejlige egn?

Vi tilbyder en helt særlig oplevelse af nærvær, lokalstolthed og fantastiske oplevelser - alt fra skønne legepladser midt i skoven til gode strande.

Vores egn tilbyder aktiviteter for dem, der elsker at vandre, for vandhundene, for eventyrerne og for dem, der helst bare vil ligge i hængekøjen og ikke lave noget som helst.

Vi står klar til at tage imod alle slags turister! Det er det, jeg hører fra både borgere og lokalt erhvervsliv.


Og hvor er det godt, at lokalområdet står sammen i en svær tid som denne og i fællesskab skaber nye vækstinitiativer.

Troels Lund Poulsen


Og hvor er det godt, at lokalområdet står sammen i en svær tid som denne og i fællesskab skaber nye vækstinitiativer.

Jeg selv har også arbejdet på sagen på Christiansborg. Forleden landede der eksempelvis en sommerpakke, hvor Venstre har sikret markedsføringsmidler, som skal understøtte kyst- og naturturismen.

Jeg har selv været inde og like VisitJuelsmindes Facebook-side, og jeg ser frem til at følge med i vores lokalaviser hele sommeren, hvor udvalgte aktiviteter og oplevelser bringes, så jeg selv kan få inspiration til yderligere udforskning af vores skønne hjørne af Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Udsigt til brandslukning resten af aftenen: Vi skal ind fra ydersiden, og det tager tid

Annonce