Annonce
FC Fredericia

Ståpladserne bliver gratis, når FHK spiller i ligaen

Det bliver delvist gratis at komme ind og se ligahåndbold i tHansen Arena. Arkivfoto: Morten Pape
Fredericia HK har lanceret en ny model for entréen til sine håndboldkampe. De siddepladserne, omtrent 1000, kommer til at koste penge, mens 1500 ståpladser bliver gratis.

Fredericia: Mange fans af Fredericia HK har nok stillet sig selv spørgsmålet: Bliver det stadig gratis at gå til håndbold, efter at klubben er rykket op i ligaen?

Svaret er både og.

I dag har FHK lanceret en nye entré-model, som betyder at ståpladserne i hallen bliver gratis, mens siddepladserne kommer til at koste 50 kroner pr. kamp. Desuden vil det være muligt at købe et sæsonkort for 500 kroner. Fordelen ved sidstnævnte er, at man så får sine egen faste plads i hallen samtidig med, at man får adgang til 13 hjemmekampe og de pokalkampe, der nu måtte komme.

Man kommer ikke ind uden billet, som man ellers har kunnet gøre siden FHK rykkede ned i Jyllandsserien.

- Man kan sige, at vi både blæser og har mel i munden. Hovedformålet er at få en fyldt hal, siger Fredericia HK's formand Bent Jensen.

- Vi har udviklet et billetsystem, så man skal trække en billet online, for at man kan komme ind til kampene. Det skal man både, hvis man betaler for det, og hvis man har tænkt sig at stå på en af de gratis pladser, siger Bent Jensen.

Hvis man køber et sæsonkort, skal man også på forhånd melde sin ankomst til hver enkelt kamp.

- Det skyldes, at vi ikke vil have tomme sæder i hallen. Hvis man køber et sæsonkort men bliver væk til fem af kampene, kan vi jo lige så godt sælge den plads til nogle andre, siger Bent Jensen.

Annonce
Vi er utrolig stolte, ydmyge og glade for den unikke opbakning, vi har mødt på lægterne både historisk og de seneste sæsoner. Derfor synes vi, at hele byen fortjener at få del i oplevelserne, når sæsonen fløjtes i gang.

Bent Jensen, bestyrelsesformand i FHK

Fyld hallen op

Det nye billetsystem kommer samtidig til at betyde, at tilskuertallet bliver præcist. I 1. division sjussede klubben sig frem til et tilskuertal, men med billetter i omløb, ved klubben præcis, hvor mange mennesker der befinder sig i hallen.

Der findes to skoler indenfor tilskuertal. En som gerne vil have fyldt tribunerne op koste hvad det vil, så sponsorerne og spillerne kan få glæde af flest mulige øjne og klappende hænder.

Og en anden, som mener at produktet bliver devalueret, hvis man giver gratis billetter ud. For hvis det er gratis, er det jo ikke noget værd.

- Det vigtigste for os er at få fyldt hallen op. Og det mener vi, at den her model giver mulighed for, siger Bent Jensen.

Han anser denne sæson som en overgangssæson. Og det kan godt være, at priserne ændres i fremtiden.

- Det ser vi på til den tid. Nu skal vi først og fremmest etablere os i ligaen, siger Bent Jensen.

Sæsonkort kommer til salg 1. juli.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand vendte bil med anhænger på motorvejen

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];