Annonce
Erhverv

Det blev til to år og to måneder: Vaffelbageri er lukket

Vaffelcaféen har siden november 2016 ligget på adressen Graven 4. Nu er den lukket. Lokalerne er, som billedet mere end antyder, lejet ud igen, men det er for tidligt at afsløre den nye beboer, siger erhvervsmægler og indehaver Bo Pinholt, Nybolig Erhverv Horsens. Foto: Thomas Baden Sørensen

To år og to måneder. Så længe holdt Vaffelcaféen i Graven 4. Indehaveren henviser i stedet til satsningen To Go - madboden på Søndergade, der endnu bærer navnet Rud.

Horsens - Vaffelcaféen i Graven er lukket. Hjemstedet for belgiske vafler med mere holdt i godt to år på adressen Graven 4.

I et Facebook-opslag lyder det:

"Vaffelcaféen er lukket. Vi har i stedet købt Rud på Søndergade - nu omdøbt til To Go. Sortimentet bliver lidt anderledes, og I kan bl.a. købe kebabruller, pølsehorn, toast og pizza. Vores gode milkshakes serverer vi hele året i To Go."

Indehaver Jimmi Prang åbnede Vaffelcaféen medio november 2016, men nu koncentrerer han kræfterne om andre aktiviteter, bl.a. altså To Go på Søndergade i det, der stadig bærer navnet Rud.

- Den nye, kommende gågade kan kun blive et plus for stedet. Og så burde der også være flere potentielle kunder i vente, når VIA-byggeriet står klar i sommeren 2021, sagde Jimmi Prang til Folkebladet i december i forbindelse med overtagelsen af Rud.

Jimmi Prang har overtaget Rud efter Jesper Lago Nørgaard, der har drevet madboden siden 2005, da han overtog fra Rud Albæk. Albæk startede på stedet i 1995.

Annonce
Vaffelcaféen holdt to år og to måneder i Graven 4. I et Facebook-opslag henvises kunderne til To Go-madboden på Søndergade. Foto: Thomas Baden Sørensen

Ny lejer er på plads

Jimmi Prang har også Horsens Legeland på Fuglevangsvej, Horsens Eventcenter på Venusvej og firmaet JP Mobilfood, der med forplejningsvogn ruller ud på festivaler, messer, dyrskuer og lignende og servicerer sultne deltagere.

Lokalerne Graven 4 er allerede udlejet, men ifølge Bo Pinholt, erhvervsmægler og indehaver af Nybolig Erhverv Horsens, går der nogle dage, inden sløret kan løftes for den nye beboer.

Det var tirsdag ikke muligt at få en kommentar fra Jimmi Prang.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce