Annonce
Skanderborg Håndbold

Det andet røde kort knækkede kampen: Skanderborgs sejrsstime er slut

Matthias Smed fik fat i hjemmeholdets stærke bagspiller Nikolaj Øris og sagde undskyld med det samme. Det var dog ikke nok til at undgå det røde kort. Foto: Ole Nielsen.
I de sidste minutter af lørdagens kamp havde Skanderborg ikke flere bagspillere på bænken.
Annonce

HÅNDBOLD: Skanderborg var med i kampen efter 38 minutter. De havde været bagud ved pausen men havde udlignet Bjerringbro-Silkeborgs føring og var en raket af en afslutning fra Cornelius Kragh fra at komme foran. Men så måtte Kristian Bonefeld, en af forsvarskrumtapperne, ud på bænken i to minutter. I et - meget - langt BSH-angreb blev han til sidst præsenteret for de to strittende pegefingre, og kort efter kom hjemmeholdet foran igen i Jysk Arena.

Og bare lidt over to minutter senere kom han såmænd til at løbe for tidligt på banen. Skanderborg havde for mange spillere inde, og det gav Bonefeld den tredje udvisning, og så kunne han ellers tage plads ved siden af Matthias Smed - den anden forsvarskrumtap - der i første halvleg ramte Nikolaj Øris sent og fik direkte rødt kort.

Derefter faldt holdet sammen mod et hjemmehold, der på dagen også spillede godt og stoppede Skanderborgs stime efter tre sejre i træk.

- Vi bliver udfordret på paratheden og omstillingen med de ting, der går imod os. Og så taber vi for stort i vores mange undertalsperioder, og der bliver vi straffet. Vi kommer til at spille med et noget alternativt forsvar, men indstillingen og fighten kan man ikke sætte en finger på, selvom vi bliver ramt af udvisninger, siger Skanderborgs fløjspiller Jeppe Kjærulff.

Jeg havde på fornemmelsen, at jeg ramte ham i hovedet.

- Matthias Smed om sit røde kort.

Annonce

Håbede på to minutter

Den holdning deler Matthias Smed, der fik lov at se størstedelen af kampen fra en stol i hjørnet. Derfra kunne han også se Morten Kirk Olesen gå fra banen med problemer med højre ankel i anden halvleg.

- Vi har jo ikke flere bagspillere på bænken til sidst, for Marcus Mørk havde problemer med skulderen. Men vi viser karakter og rykker sammen i bussen, selvom vi har alle marginaler imod os, siger Matthias Smed om kampen, hvor Morten Balling endte med at dække yderst til venstre til sidst, mens Cornelius Kragh fik lov at dække i midten.

Smed selv var i udvisningssituationen godt klar over, at den var gal, da han ramte Nikolaj Øris. Men han havde håbet på, at dommerparrets linje havde været lidt hårdere.

- Jeg talte med observatøren i pausen, og han sagde, at jeg ikke blev udvist på grund af ond hensigt, men nærmere fordi at det så voldsomt ud. Jeg tror egentlig, den er okay, selvom jeg ikke har set den igen. Jeg havde på fornemmelsen, at jeg ramte ham i hovedet, men jeg håbede på, at kunne slippe med en hård tominutters udvisning, siger Matthias Smed.

Skanderborg er efter halvdelen af slutspillet nummer seks i herrehåndboldligaen - et point under BSH, der ligger nummer fire.

Herrehåndboldligaen

Bjerringbro-Silkeborg Håndbold - Skanderborg Håndbold 31-25 (15-12)

Bjerringbro-Silkeborg: Nikolaj Øris 5, Johan Hansen 5, Nikolaj Markussen 4, Jesper Nøddesbo 4, Mads Kjeldgaard Andersen 3, August Pedersen 3, Jacob Lassen 3, Sebastian Skube 2, Michael Knudsen 2,

Skanderborg: Cornelius Kragh 6, Morten Balling 4, Mike Haack 4, Mads Kalstrup 3, Mathias Bitsch 2, Jeppe Kjærulff 2, Kristian Bonefeld 2, Jonas Samuelsson 1, Nikolaj A. Nielsen 1.

Kampen undervejs: 3-4, 9-9, 13-11, 18-18, 24-21, 28-25, 31-25.

Udvisningsminutter: BSH: 6, Skanderborg: 8.

Rødt kort: Matthias Smed og Kristian Bonefeld (Skanderborg)

Redningsprocent: BSH: Aljosa Rezar 44 (7/16), Kasper Larsen 33 (8/24), Skanderborg: Kristoffer Laursen 32 (11/34), Salah Boutaf 0 (0/7)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce