Annonce
Skanderborg Håndbold

Det andet røde kort knækkede kampen: Skanderborgs sejrsstime er slut

Matthias Smed fik fat i hjemmeholdets stærke bagspiller Nikolaj Øris og sagde undskyld med det samme. Det var dog ikke nok til at undgå det røde kort. Foto: Ole Nielsen.
I de sidste minutter af lørdagens kamp havde Skanderborg ikke flere bagspillere på bænken.

HÅNDBOLD: Skanderborg var med i kampen efter 38 minutter. De havde været bagud ved pausen men havde udlignet Bjerringbro-Silkeborgs føring og var en raket af en afslutning fra Cornelius Kragh fra at komme foran. Men så måtte Kristian Bonefeld, en af forsvarskrumtapperne, ud på bænken i to minutter. I et - meget - langt BSH-angreb blev han til sidst præsenteret for de to strittende pegefingre, og kort efter kom hjemmeholdet foran igen i Jysk Arena.

Og bare lidt over to minutter senere kom han såmænd til at løbe for tidligt på banen. Skanderborg havde for mange spillere inde, og det gav Bonefeld den tredje udvisning, og så kunne han ellers tage plads ved siden af Matthias Smed - den anden forsvarskrumtap - der i første halvleg ramte Nikolaj Øris sent og fik direkte rødt kort.

Derefter faldt holdet sammen mod et hjemmehold, der på dagen også spillede godt og stoppede Skanderborgs stime efter tre sejre i træk.

- Vi bliver udfordret på paratheden og omstillingen med de ting, der går imod os. Og så taber vi for stort i vores mange undertalsperioder, og der bliver vi straffet. Vi kommer til at spille med et noget alternativt forsvar, men indstillingen og fighten kan man ikke sætte en finger på, selvom vi bliver ramt af udvisninger, siger Skanderborgs fløjspiller Jeppe Kjærulff.

Jeg havde på fornemmelsen, at jeg ramte ham i hovedet.

- Matthias Smed om sit røde kort.

Håbede på to minutter

Den holdning deler Matthias Smed, der fik lov at se størstedelen af kampen fra en stol i hjørnet. Derfra kunne han også se Morten Kirk Olesen gå fra banen med problemer med højre ankel i anden halvleg.

- Vi har jo ikke flere bagspillere på bænken til sidst, for Marcus Mørk havde problemer med skulderen. Men vi viser karakter og rykker sammen i bussen, selvom vi har alle marginaler imod os, siger Matthias Smed om kampen, hvor Morten Balling endte med at dække yderst til venstre til sidst, mens Cornelius Kragh fik lov at dække i midten.

Smed selv var i udvisningssituationen godt klar over, at den var gal, da han ramte Nikolaj Øris. Men han havde håbet på, at dommerparrets linje havde været lidt hårdere.

- Jeg talte med observatøren i pausen, og han sagde, at jeg ikke blev udvist på grund af ond hensigt, men nærmere fordi at det så voldsomt ud. Jeg tror egentlig, den er okay, selvom jeg ikke har set den igen. Jeg havde på fornemmelsen, at jeg ramte ham i hovedet, men jeg håbede på, at kunne slippe med en hård tominutters udvisning, siger Matthias Smed.

Skanderborg er efter halvdelen af slutspillet nummer seks i herrehåndboldligaen - et point under BSH, der ligger nummer fire.

Herrehåndboldligaen

Bjerringbro-Silkeborg Håndbold - Skanderborg Håndbold 31-25 (15-12)

Bjerringbro-Silkeborg: Nikolaj Øris 5, Johan Hansen 5, Nikolaj Markussen 4, Jesper Nøddesbo 4, Mads Kjeldgaard Andersen 3, August Pedersen 3, Jacob Lassen 3, Sebastian Skube 2, Michael Knudsen 2,

Skanderborg: Cornelius Kragh 6, Morten Balling 4, Mike Haack 4, Mads Kalstrup 3, Mathias Bitsch 2, Jeppe Kjærulff 2, Kristian Bonefeld 2, Jonas Samuelsson 1, Nikolaj A. Nielsen 1.

Kampen undervejs: 3-4, 9-9, 13-11, 18-18, 24-21, 28-25, 31-25.

Udvisningsminutter: BSH: 6, Skanderborg: 8.

Rødt kort: Matthias Smed og Kristian Bonefeld (Skanderborg)

Redningsprocent: BSH: Aljosa Rezar 44 (7/16), Kasper Larsen 33 (8/24), Skanderborg: Kristoffer Laursen 32 (11/34), Salah Boutaf 0 (0/7)

Annonce
Horsens For abonnenter

Borgmester vil tage trykket af ansatte: Nu skal politikerne godkende dispensationer i byggesager

Danmark

Torsdagens coronatal: Syv færre indlagt det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Sovende mand vækket af røg, da huset brændte

Horsens For abonnenter

Snart går det løs på VIA's nye skole til 600 mio. kr: Se billederne af de nye rammer kort inden studiestart

Odder

Kroens kælder kan rumme alt: Under krigen blev her skjult nedskudte krigsflyvere, nu ligger fine vine og venter på at blive smagt

Sport

Malte Kiilerich er blevet en profil i forsvaret

Kultur

Padelcenter laver ny turnering med rejse på højkant - og lokalt krav til deltagerne

Horsens For abonnenter

Daniel svæver hen over byen - og når det ikke blæser nok, har han selv vind med på ryggen

Horsens

Gravsten viklet ind i afspærringstape: Det handler om sikkerhed for gæsterne på kirkegården

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Danmark

Vejdirektoratet hæver hastigheden på motorvejen: Her må du fremover køre 130 km/t

Erhverv

Bageri måtte vente i 11 måneder på et forventeligt nej fra en offentlig myndighed

Sport

John Madsen er død

Horsens For abonnenter

Flere partier er bekymrede over stort antal dispensationer i byggesag fra sydbyen: V opfordrer borgmester til at gribe ind

Debat

Genbrug kan gøres bedre: Hvorfor må vi ikke klunse på genbrugspladsen?

Annonce