Annonce
Horsens

Designerstole på ladet afslørede hæler i håndværkerbil

Det vakte lørdag eftermiddag politiets mistanke, da en håndværkerbil kom kørende med fire designerstole på ladet. Føreren, en 26-årig mand fra Vejle, har erkendt, at det var hælervarer, og at hans plan var at sælge stolene videre. Arkivfoto
Annonce

Horsens: Fire designerstole på ladet af en håndværkerbil vakte politiets nysgerrighed, da en patrulje lørdag kl. 16.45 spottede bilen på Silkeborgvej, umiddelbart inden den kørte på E45 ved Lund.

Det særprægede syn fik en patrulje til at standse bilen.

Betjentene tog en snak med den 26-årige mand fra Vejle, der sad bag rattet, og han havde visse problemer med at redegøre for, hvor stolene stammede fra.

- Han endte med at erkende, at han havde erhvervet sig stolene som følge af hæleri, og at han ville sælge dem videre, fortæller politikommissær Jesper Christensen, Sydøstjyllands Politi, der ikke har nærmere oplysninger om, hvilken type stole der er tale om.

Den 26-årige har ikke ønsket at fortælle politiet, hvor han har købt stolene.

Annonce

Politi fandt narko i bilen

Manden blev anholdt og sigtet for hæleri, hvilket han erkendte.

I forbindelse med anholdelsen blev han visiteret og fundet i besiddelse af 1,5 gram amfetamin, nogle ecstasy-piller og nogle andre piller, der skal identificeres.

- Han er derfor også sigtet for lov om euforiserende stoffer, og det har han også erkendt, siger Jesper Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce