Annonce
AC Horsens

Derfor satte Bo Henriksen AC's dyreste mand på bænken igen

- For mig handler fodbold kun om at vinde, sagde Bo Henriksen. (Foto: Mads Dalegaard/Ritzau Scanpix 2018)

AC Horsens' dyreste indkøb Kasper Junker var på bænken for anden gang i hjemmekampen mod FC Nordsjælland.

Horsens: - Kasper Junker lavede et godt indhop, og vi skal nok få forløst det store potentiale, han har, sagde AC Horsens' træner Bo Henriksen efter 3-3 kampen mod FC Nordsjælland.

Det store samtale var, at manager Bo Henriksen havde brugt 4,5 millioner kroner af sit budget på at hente Kasper Junker til AC Horsens fra AGF - og satte ham på bænken for anden uge i træk.

- Kasper Junker har været her i en måned. Hallur Hansson og Rune Frantsen sad også på bænken. Vi vandt 1-0 i Vendsyssel, og jeg ændrer ikke på et hold, der vinder. "Never chang a winning team". For mig handler fodbold om at vinde.

- Kasper Junker kommer til at lave 20 mål for os. Hvis det ikke bliver i denne sæson, bliver det i næste.

- AC Horsens spillede flot fodbold og rykkede ud af superligaen. Jeg retter mig ikke efter, hvad journalister og andre mener. Det er jeg ligeglad med. Vi ligger i den øverste halvdel. Det er det, der betyder noget, sagde Bo Henriksen.

- Jeg stillede ikke hold efter højde og drøjde mod FC Nordsjælland. Jeg stillede det hold, jeg troede mest på kunne vinde kampen for os.

- Vi spillede god fodbold fremad mod FC Nordsjælland, men jeg er træt af, at de fik to mål, de ikke skulle have haft. Det ene var off-side, sagde de på tv. Det andet burde aldrig have været anerkendt, fordi en af mine spillere fik en albue i hovedet. Man siger, at det går lige op, når sæsonen er slut, men lige nu er vi bagud 8-2 på den konto, sagde Horsens-træneren.

- I pausen var vi bagud 3-2. Jeg sagde til mine spillere, at jeg var sikker på, vi ville score igen. Så handlede det om at få lukket af. Kampen kunne være endt 5-5, sagde Bo Henriksen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce