Annoncørbetalt indhold

Derfor bør du bruge træflis flere steder i din have

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er mange af os, der gerne vil have en have, der er både smuk og velholdt. Derfor har flere af os nogle drømme og ønsker for, hvordan vores grønne oase skal se ud, så den emmer af den helt rette stemning og mest hyggelige atmosfære.

Det er dog ikke altid helt let at nå frem til præcis det udtryk, som du har dog for øje, men der er især én ting, som der mange steder virker, når den sidste prik over i’et skal sættes i en smuk have.

Annonce

Læs mere om det herunder.

Skab et smukt, naturligt og sammenhængende udtryk i din have

Det er nemlig i dag vældig populært at gøre brug af træflis flere steder i haven.

Det er især noget, der ses i bede og under træer og buske, hvor det ellers blot ville være den golde jord, der er blottet. Træflis sørger nemlig for en smuk finish, og derfor kan det være med til at skabe et meget mere velholdt udtryk.

Det betyder, at din have kan synes meget mere sammenhængende, og du vil også blive mere tilfreds med det samlede resultat, når du skal nyde den naturlig, der er forbundet hermed.

Når du gerne vil slippe for alt for meget ukrudt i dine bede

Men det er ikke den eneste fordel.

Når det kommer til træflis, er der også tale om et meget praktisk materiale. Uden at gøre skade på jorden, kan det nemlig være med til at holde bestanden af uønsket ukrudt på afstand. Det vil sige, at du kan sprede det med velbehag i for eksempel din bede, og gradvist vil du opleve, hvordan der bliver mindre og mindre ukrudt, du skal tage dig af.

Det skyldes, at både sollys og vand har svært ved at trænge ordentligt igennem træflis, som er et naturligt materiale, der selv optager alt denne næring, og derfor vil ukrudt også have svært ved at gro under det.

Der er især mange børnefamilier der sætter pris på brugen af træflis

Sidst men ikke mindst er der i dag også mange børnefamilier, der får stor glæde af træflis. Her er der nemlig tale om et forholdsvist blødt materiale, hvorfor det er særligt yndet at bruge på legeområder. Især omkring en trampolin, hvor man til tider kan hoppe ud på plænen, er det praktisk, idet det kan afbøde det værste fald og dermed også tage en del af slaget.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.