Annonce
Sport

Der var aldrig rigtig spænding: Horsens HK suveræn i topkamp

Frederikke Rasmussen spillede en stor første halvleg hos Horsens i topkampen mod Roskilde. Foto: Michael Just.

Topholdet Roskilde blev løbet over ende i kampen i en tætpakket Dagnæs-hal med 238 tilskuere.

Annonce

Dagnæs: Roskilde kom til Horsens som nummer to i kvindernes 1. division, men sjællænderne formåede aldrig at skabe spænding mod Horsens HK, der vandt med 32-24 efter 14-9 ved pausen.

Horsens-kvinderne lagde ud med føringer på 7-1, 11-3 og 12-4, inden Roskilde fik lov at deltage i kampen.

Målmand Frederikke Rasmussen - lærervikar i Hedensted og tidligere Ajax-keeper - holdt lukket om lørdagen i kampens start. Hun formåede endda at score på udkast i et tomt mål, og HH's forsvar var meget koncentreret, indtil kampen var afgjort ved 18-9.

Emily Baunsgaard og Amalie Wichmann er ude med skader, men Sofie Fynbo og den tidligere Roskilde-spiller Amalie Brogaard diskede op med et højt tempo, godt støttet af Camilla Madsen, og skabte store huller i Roskilde-forsvaret.

Fløjene Charlotte Bisser og Kathrine Kubicki var veloplagte, og det samme var Märta Hedenquist, som var en klippe i forsvaret og en målfarlig stregspiller i angrebet.

- Jeg var meget tilfreds med indsatsen, sagde HH-træner Henrik Okkerstrøm. Vi lagde fint ud med hurtigt spil og fik skabt en kamp med mange mål. Anden halvleg var ikke så god som første halvleg. Selv om Roskilde var nummer to, mener jeg stadig, Sønderjyske er det bedete hold, vi har mødt.

Frederikke Rasmussen, 21, var kampens spiller og er et stærkt fundament for Horsens-holdet. Hun har fuld opbakning af sine forældre, der tager turen fra København til alle kampe, og de havde tilmed sørget for andesteg til hele familien i lørdags.

Horsens HK-Roskilde 32-24 (14-9)

1. division, håndbold, kvinder

Mål for Horsens HK: Sofie Fynbo 7, Märta Hedenquist 7, Charlotte Bisser 5, Camilla Madsen 4, Amanda Brogaard 3, Kathrine Kubicki 3, Marie Louise Søberg Nissen 1, Frederikke Rasmussen 1, Camilla Sommer 1.

Mål for Roskilde: Amalie Wulff 5, Cecilie Dalmose 4.

Tilskuere: 238

Stillinger undervejs: 7-1, 11-3, 12-4, 12-7, 14-9, 18-9, 20-11, 27-18, 30-22, 32-24.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Fokus på flid og tillid: Martin vil bygge forretningsimperium på barndommens grundsten

Annonce