Annonce
Horsens

Der skal to til en tango

Annonce

Læserbrev: Lad det være sagt med det samme. Jeg er ikke socialdemokrat og er heller ikke altid enig i de politiske prioriteringer, Socialdemokratiet og Peter Sørensen har for Horsens Kommune. Men pointen er, at det handler om politiske uenigheder.

Under Martin Ravns lederskab har det kontinuerligt været Venstres strategi at køre en kampagne rettet direkte mod borgmesterens person. Med forskellige politiske påskud har Martin Ravn og Venstre således forsøgt at fremstille borgmesteren som magtfuldkommen og egenrådig.

Uanset om det handler om banale byggesager, diskussionen omkring skolen på Lindvigsvej, omfartsvej syd eller budgetforhandlingerne, så har Martin Ravn og Venstre hver gang forsøgt at tegne et negativt billede af borgmesterens personlighed.


Under Martin Ravns lederskab har det kontinuerligt været Venstres strategi at køre en kampagne rettet direkte mod borgmesterens person

Adnan Nikontovic


På det seneste er Horsens Folkeblad hoppet med på den samme melodi. På lederplads, i analyser og sågar i Julius’ streg gentager Horsens Folkeblad historien om den magtfuldkomne solkonge-borgmester, der ikke ønsker det brede samarbejde i byrådet. Nu er Horsens Folkeblad selvfølgelig også et stolt gammelt Venstre-blad, men er der ikke noget lidt for tykt over denne fortælling?

Venstre har haft forskellige spidskandidater gennem årene - også i den periode, hvor Peter Sørensen har været borgmester. Alligevel er det først med Martin Ravn i spidsen for Venstre, at det ”brede” samarbejde i byrådet og de brede budgetforlig begynder at udeblive.

En tanke. Kunne det være, at det er Martin Ravn og ikke Peter Sørensen, der står i vejen for samarbejdet i byrådet? Under alle omstændigheder skal der to til en tango. Og Martin Ravn har i hele sin periode som spidskandidat for Venstre i Horsens Kommune stået for en useriøs og gennemført populistisk stil, hvor fokus er på form og proces frem for indhold.

Lige lidt har det dog hjulpet og det seneste kommunalvalg var vel nærmest status quo for Venstre. Så måske var det på tide for Martin Ravn og Venstre at komme ned fra træet igen? Eller også, så burde Venstre simpelthen bare finde sig en ny og mere seriøs spidskandidat, der vil det politiske samarbejde i byrådet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ejer af Oasen: Jeg troede, det var en kunde, der ringede for at aflyse...

Horsens For abonnenter

Borgmester er ærgerlig over Learnmark-beslutning - bestyrelsesformand åbner dør på klem

Annonce