Annonce
Livsstil

Der sælges igen grunde ved Ring Sø

Naturen er noget af det, Brædstrup kan slå sig op på , når der skal sælges grunde. Bl.a. her ved Ring Sø. Arkivfoto
Brædstrup - Der sælges atter grunde ved Ring Sø i Brædstrup. Det viser et kig på Horsens Kommunes hjemmeside, hvor matrikelkortet viser, at grund nr. 33 og 63 er blevet solgt.

Borgmester Peter Sørensen (S) bekræfter, at der atter er gang i grundsalget i området efter lang tids stilstand.

- Vi har lige lavet købsaftaler for to grunde ved Ring Sø. Sidste uge var en ret travl uge for salgskontoret i det hele taget, og vi har også fået lavet aftaler med to glade købere i Brædstrup. Den ene af grundene nr. 33 er ovenikøbet den dyreste grund. Salgskontoret melder også til mig, at der er rigtig stor interesse for Ring Sø i øjeblikket, så der er måske mere på vej. Det er rigtigt dejligt, siger Peter Sørensen.

Han mener, at hvis man får solgt Horsens Kommune rigtigt, er der også stor interesse for at købe grunde i hele kommunen, og her har Brædstrup mange fordele, mener han.

- Brædstrup har mange ting at sælge på. Der er naturen, men også den tætte forbindelse til motorvejen. Derudover har byen mange fordele i forhold dagtilbud, dagpleje, vuggestue, børnehaver og skole men også omkring detailhandel, siger Peter Sørensen.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce