Annonce
Læserbrev

Der må simpelthen stilles nogen til ansvar for noget så skandaløst

Hvis tingene er, som de beskrives, og som jeg opfatter dem, er det på tide, vi som borgere kræver en forklaring. Det er krænkende og fortvivlende at være vidne til så kæmpe ansvarsløshed.

Læserbrev: Vejret kan man brokke sig over, men vejret er, som det er, og det hjælper ikke at brokke sig.

Det er en sandhed, vi alle er bevidste om, men at det danske skattevæsen, Skattestyrelsen og skatteministeren optræder fuldstændigt som vejrguderne og gør, som det passer dem, er da som et skybrud.

Først lader man kriminelle franarre os milliarder af danskernes skattekroner, dernæst laver Skattestyrelsen hemmelige aftaler med de kriminelle om tilbagebetaling på betingelse af, at offentligheden ikke får kendskab til, hvem de er, og de får oven i købet betydelige fradrag i tilbagebetalingerne.

Når et hold danske tv-journalister kæmper med opklaringen og blotlægger sandhederne, bliver de bedt om at at optræde anstændigt.

Jeg kan ikke gå i detaljer hverken beløbsmæssigt eller på anden måde, men hvis tingene er, som de beskrives, og som jeg opfatter dem, er det på tide, vi som borgere kræver en forklaring.

Det er krænkende og fortvivlende at være vidne til så kæmpe ansvarsløshed.

Der må simpelthen stilles nogen til ansvar for noget så skandaløst.

Det er jo ikke vejret, vi taler om!

Annonce
Bent Wedel. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Beruset mand uden kørekort bag rattet

Læserbrev

Skoledebat: Tænk dig om før du taster!

Læserbrev: Horsens Folkeblad bragte i søndags flere artikler om skolen på Lindvigsvej. Det gav anledning til en del negative reaktioner på de sociale medier. Jeg vil som forælder gerne opfordre til at alle, der byder ind på den dårlige omtale overfor skolen, tænker sig om en ekstra gang. Vi vil gerne have ro og respekt om vores børn på skolen og deres forældre, der har valgt Lindvigsvej til, og som er rigtig glade for skolen. Det er vi, fordi vi har et fantastisk fællesskab med dygtige, engagerede lærere, pædagoger og medhjælpere, der yder et kæmpe stykke arbejde hver dag for at skabe et fagligt spændende og udfordrende læringsmiljø. Det kan ikke være rigtigt, at voksne, der ikke har tilknytning til skolen nu, aldrig har haft det eller vil have det, skal sætte dagsordenen for skolens fremtid med en hård tone og et behov for at ytre sig baseret på enkeltstående tilfælde, som, hvis man graver efter det, nok skal have fundet sted på andre skoler rundt i byen også i større eller mindre grad. Vi gør, hvad vi kan for at fortælle den gode historie om Lindvigsvej, men det er svært i et stormvejr af fordomme og dårlig omtale. At der helt klart er udfordringer med manglende opbakning til Lindvigsvej fra ledelsen på Horsens Byskole er ingen hemmelighed. Dét håber vi, at forvaltningen og politikerne snart får øjnene op for! Det må dog aldrig gå ud over børnene, at voksne ikke kan finde ud af at gebærde sig på de sociale medier eller i debatten generelt! At man har sine grunde til at træffe de skolevalg for sine børn, man gør, må stå for ens egen regning, men at skabe dårlig omtale, som er baseret på uvidenhed og mangel på indsigt i noget, som fungerer godt for andre, er simpelthen ikke i orden. Det skulle gerne være sådan, at alle børn i Horsens med stolthed kan fortælle deres kammerater rundt i byen, hvor lige netop de går i skole! Det bør vi alle medvirke til, at de kan.

Horsens

- Far, far, julemanden er her...

Annonce