Annonce
Hedensted

Der er pladsmangel i Mosen: Hedensted IF ønsker sig endnu en kunststofbane og flere p-pladser

Formanden for Hedensted IF, Henrik Lundsgaard, kunne sammen med resten af klubben godt tænke sig en kunststofbane ekstra, da der er stort pres på den, der ses her på billedet. Arkivfoto: Palle Herløv
En ny kunststofbane og flere p-pladser. Det er de to ting, der står øverst på Hedensted IF's ønskeseddel her til jul. Der er nemlig pladsmangel i Mosen. Specielt en stor børne- og ungdomsafdeling giver store udfordringer omkring baneforhold og parkering med videre.

Hedensted: Kommunens suverænt største fodboldklub, Hedensted IF, bøvler med pladsmangel i Mosen. Både hvad angår baner og parkeringsforhold.

Noget der blev italesat af klubbens formand, Henrik Lundsgaard, på den nyligt afholdte generalforsamling.

- På en almindelig træningsdag fra klokken 17 til 20 har vi cirka 250 spillere i forskellige aldre til at træne. Det er dejligt, at så mange børn og unge vil spille fodbold i vores klub, men det giver også visse udfordringer med baneforhold, omklædningsrum og trænere med videre, sagde han blandt andet i sin beretning.

Annonce

Trængsel ved stadion

Når man så smider seniorspillere og medfølgende forældre oven i puljen, så bliver der virkelig trængsel ude på parkeringsarealet ved Hedensted Stadion.

- På nogle dage har vi virkelig stor tilstrømning af mange mennesker. Der kan være helt op til en 6-700 mennesker på en træningsaften. Det er et meget stort problem, som vi i samarbejde med Hedensted Kommune skal have løst, sagde han endvidere.

Annonce

Ekstra parkeringspladser

Og på lige netop det område er der en løsning på vej.

- Vi har indgået en aftale med kommunen om, at vi får udvidet vores parkeringsareal, så den del er sat på skinner. Der er også plads til en sådan udvidelse, så det glæder vi os til at kunne tage i brug om en seks til ni måneder, siger Henrik Lundsgaard.

En baneudvidelse ligger det lidt tungere med. Specielt hvis man snakker græsbaner.

- Vi har reelt ikke plads til flere græsbaner her i Mosen, men der er faktisk plads til at udvide med en kunststofbane mere. Den, vi har, er vi utroligt glade for. Den er virkelig et kæmpe aktiv, men den opfylder slet ikke det behov vi har, fordi vi skal dele den med de andre klubber i kommunen, siger Henrik Lundsgaard.

Annonce

Ja tak til ny lysbane

En lysbane mere ville ifølge formanden også gøre underværker, fordi spillerne så kunne fordeles på flere baner i den mørke tid i vinterhalvåret, hvor det er mørkt allerede ved fire-halvfem-tiden.

- Det er ikke mindst set i lyset af, at vi får færre haltider til indendørs fodbold. Her lader vi de mindste årgange få haltiderne, mens de lidt større årgange så må træne ude. Det er jo også med til at skabe et pres på vores baner i Mosen, siger Henrik Lundsgaard, der håber, at kommunen forbarmer sig over klubben og kommer på banen med en brugbar løsning.

- Jeg synes, at vi har et rigtig godt samarbejde med kommunen. Der er løbende en god dialog omkring, hvordan vi løser de problemer, vi står med, og jeg tænker da, at vi også får knækket den her nød, selv om jeg da godt ved, at vi ikke bare bliver præsenteret for et åbent checkhæfte, siger Henrik Lundsgaard.

På nogle dage har vi virkelig stor tilstrømning af mange mennesker. Der kan være helt op til en 6-700 mennesker på en træningsaften.

Henrik Lundsgaard, formand for Hedensted IF

Så må tiden vise, om det bliver julemanden eller Hedensted Kommune, der kommer først med hensyn til at opfylde dette hede HIF-ønske.


Der er stort pres på banerne ved Hedensted Stadion på træningsdage, hvor der bare i børne- og ungdomsårgangene dukker cirka 250 fodboldspillere op for at træne. Foto: Henrik Dolmer


Dette p-plads-område ved Hedensted Stadion står foran en udvidelse indenfor et halvt til et helt års tid. Foto: Henrik Dolmer


Annonce
Odder For abonnenter

'Nybyggerne' øvede sig først på et sommerhus: Caroline og Reece går op i de mindste detaljer

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens For abonnenter

Pest eller kolera for Kjeld i tuktuk: Bryd loven eller vær til gene for de andre på vejen

Horsens For abonnenter

Hjælp på vej til områder med parkeringskaos: Beboere byder licenser velkommen, men én ting bekymrer

AC Horsens

Karakterbogen: Indskifterne markerede sig positivt i pointdeling, hvor AC-offensiven manglede den sidste skarphed

Danmark For abonnenter

Kommunalvalg på vej: De nære ting, der fylder vores hverdag, bestemmer, hvor vi sætter krydset

Flere ferierejsende redder ikke rejsebranchens år

Kultur For abonnenter

Undskyld, men det handler altså om et neger-sangkor: Besøget var en sensation i Horsens

Kultur

Ny præst nær penthouse: Sogn køber luksus-lejlighed i Geiserne med storslået udsigt til Guds fri natur

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Hedensted

Hedensted oplever kæmpe babyboom: Nu skal børnene passes i busser

For abonnenter

Grundfos-topchef er træt af at blive kaldt 'arvingen': - Jeg slider og slæber

AC Horsens

Skuffelse og små hop på stedet i AC Horsens: To gange uafgjort flytter ingenting i tabellen

Kultur For abonnenter

Holder langemand i ro lidt endnu: Det Gule Pakhus håber på, at en "helt" træder ind på scenen

AC Horsens

Se videoanalysen: Trods powerplay i en halv time kunne AC Horsens ikke lirke Vendsyssel-defensiven op

Annonce