Annonce
Debat

Der er jeg altså nødt til at komme med en løftet pegefinger: I skal passe på de ansatte og jer selv

Hanne K. Mathiasen. Pressefoto

Læserbrev: Det nytter ikke noget, at panikken breder sig på grund af nedlukningerne.

Vi så det onsdag 16. december, hvor alle styrtede ud at handle, da det blev kendt, at centrene lukker.

Der er jeg altså nødt til at komme med en løftet pegefinger og appellere til alle ude i julehandelen: I skal passe på de ansatte og jer selv!

Annonce


Vi har en særlig forpligtigelse over for hverdagens helte, der trofast siden forårets nedlukning har gået på arbejde, for at du og jeg kan købe det, vi behøver.

Hanne K. Mathiasen


Vi har en særlig forpligtigelse over for hverdagens helte, der trofast siden forårets nedlukning har gået på arbejde, for at du og jeg kan købe det, vi behøver.

Så pas på dem og på de mange lagerfolk, der sørger for leveringerne til butikkerne, pas på sundhedspersonalet og de mange andre, der er med til at gøre en stor forskel.

De nye restriktioner gør, at vi får en helt anden julehandel, end vi plejer. Det er vigtigt, at vi alle tænker i at handle ind lokalt, så vi også til næste år har lokale butikker.

Så nåede du ikke alle julegaverne, var det måske en ide med et gavekort fra den lokale handel for på den måde at støtte vores mange trængte virksomheder.

Det vil jeg gøre i år, og jeg håber, at mange andre også vil tænke i de baner.

Hvis du køber på nettet, håber jeg, at du gør det med omtanke og er opmærksom på, hvilke internethandelssider du køber ind på.

For de mange udenlandske webshops bidrager ikke til vores alle sammens fællesskab og er ikke med til at finansiere samfundshusholdningen, sundhedsvæsenet og så videre.

Selv blandt de danske webshops er en gruppe, hvor de ansatte ikke er omfattet af en overenskomst og dermed ikke er sikret de samme gode løn- og ansættelsesvilkår som så mange af os andre. Det er værd at huske.

Heldigvis tyder alt på, at pandemien er effektivt bekæmpet med vacciner, næste gang vi skal holde jul.

Lad os sammen sikre, at dette års helt særlige jul bliver så tryg og god, som omstændighederne tillader.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

39-årige Katrine tager kampen op med skoletræthed for at blive elektriker: Jeg er et bedre forbillede for mine børn nu

Annonce