Annonce
Debat

Den her podeparodi er overhovedet ikke sjov

Preben Hoffmann Rosenberg. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Læserbrev: Så vidt jeg erindrer, har jeg kun én gang tidligere skrevet et læserindlæg uden at anlægge en eller anden humoristisk vinkel. Dette bliver så anden gang.

Første gang var, da Kim Larsen på usmageligvis lancerede en kampagne om "Gesundheit..."

Min beretning "Podeparodien" tager sin begyndelse søndag aften kl. 21, hvor jeg bliver bekendtgjort om at have været i nærkontakt med en coronasmittet.

Annonce

Uopholdeligt forsøger jeg at komme igennem til den såkaldt coronahotline 3232 0511. Bliver smidt af: "Vi har travlt - prøv senere". Forsøger igen og kommer i kø, hænger i godt 20 minutter, opdager at klokken nærmer sig 22, kan lige nå at handle ind - så måtte det jo være, inden jeg får vished, om jeg skulle være smittet, for så kan jeg jo ikke gå ud - har jeg forbrudt mig?

Tilbage ringer jeg igen 3232 0511: "Du har ringet uden for åbningstiden". Logger ind på min læges hjemmeside for at afmelde næste dags tid kl. 8 - kan jo ikke risikere at bringe smitte i konsultationen, vel?

Forsøger igen - flere gange 3232 0511. Bliver smidt af straks eller efter introen. Går ned til kviktest i Danmarksgade - lang kø - tre kvarter, oplyses jeg. Skal jeg vælge at stå og fryse med risiko for, at jeg ikke kan holde på vandet så længe - gamle mænd, du ved. Og hvor er så toiletterne - og ude af køen.

Går hjem igen og melder fra til alt i den kommende tid - det fis her har jeg ikke temperament til.

Ifølge Abraham Lincoln kan man "bedrage alle mennesker en gang imellem, men man kan ikke bedrage alle mennesker altid". Tænkte om man var i gang med eksperimentet - en konspiration - for befolkningen holdes virkelig for nar i denne "sag".

Preben Hoffmann Rosenberg

Ifølge Abraham Lincoln kan man "bedrage alle mennesker en gang imellem, men man kan ikke bedrage alle mennesker altid". Tænkte om man var i gang med eksperimentet - en konspiration - for befolkningen holdes virkelig for nar i denne "sag".

Margrethe: "Det kan vi ikke være bekendt".

Nå jo! Der var faktisk lidt humor i mit udfald mod Kim Larsen, som jeg konkluderede, var i gang med sit næste hit: "Persönlicher freiheit aber nur für mich". Det var da bare noget, jeg fandt på.

Men den her podeparodi er overhovedet ikke sjov.

Annonce
Horsens For abonnenter

Kommunen bruger 11 millioner på byggeri, som skal bruges i tre år: 40 specialskolebørn skal undervises i pavilloner

Danmark

Mandagens coronatal: 40.348 smittede det seneste døgn - yderligere 81 er blevet indlagt

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

12-årige Emma faldt om på banegården med hjertestop: Nu er hendes redningskvinde indstillet til årets Årets førstehjælper

Horsens For abonnenter

Nyt byrådsmedlem sender en byge af spørgsmål: God tone, fremtiden for Hospitalskirken, det gode liv i Horsens og byrådsmedlemmernes tidsforbrug til debat i byrådssalen

Horsens

Gør det ondt? Hvornår får man varmen igen? Hvorfor er I nøgne?: Stil alle dine spørgsmål om vinterbadning direkte til formanden for Horsens vinterbaderklub

AC Horsens

AC Horsens  henter dynamisk midtbanemotor i OB: Moses Opondo lejet for foråret med købsoption

Regeringen varsler lempelser: Her er restriktionerne, som eksperter er klar til at sige farvel til

Erhverv For abonnenter

Syv nye regnskaber: Stabilt år for herretøj, skrot blev til millioner, og revisionsfirma slettede de røde tal

Erhverv For abonnenter

Nu skal det være slut med bøvl, når bilen har fået en Bilka-bule: Hos ambitiøst Horsens-firma må en reparation max vare to timer

Erhverv

Peugeot er vippet af tronen: Horsensianerne har fået et nyt favorit-bilmærke

Vanvittig diskussion om skuespillere: Kun en jøde må spille jøde, og kun en transkønnet må spille transkønnet

Erhverv

27-årig er klar til erhvervseventyr i Paradis: Jeg har altid drømt om at blive selvstændig

Hedensted For abonnenter

Vibeke stod på kanten af sin egen grav: Nu er hun på vej tilbage i præstekjolen

Kultur

Torup Kunst genopstår: Birgit vil køre galleri videre i Hannes ånd

Annonce