Annonce
AC Horsens

Den første af to finaler for AC Horsens

AC Horsens træner Bo Henriksen i 3F Superligakampen AC Horsens mod Esbjerg fB på Casa Arena i Horsens, mandag 30. september 2019.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
- Det bliver nok ikke en flot fight. Vi er klar til mange dueller i Hobro, siger AC-manager Bo Henriksen.
Annonce

Horsens: AC Horsens har to finaler tilbage, inden fodboldåret 2019 er et afsluttet kapitel, og kampene ude mod Hobro fredag og hjemme mod Sønderjyske næste søndag kommer i høj grad til at definere AC Horsens' muligheder for at overleve i Superligaen i en sæson med tre nedrykkere.

- Kampen mod Hobro er en finale, og presset ligger på Hobro. Vi jagter en sejr, men hvis det i det 88. minut er uafgjort, kan vi godt leve med et kryds og et enkelt point, siger Bo Henriksen.

Hobro har spillet uafgjort i halvdelen af kampene i denne sæson, så det er ikke et urealistisk resultat.

Det er heller ikke urealistisk, at det bliver en uskøn affære.

- Der bliver nok ikke så meget flot spil, men mere en masse dueller. Vi skal udnytte vores energi, siger manageren.

AC Horsens' formodede startopstilling. Reserver: Peter Therkildsen, Rune Frantsen, Mikkel Qvist, Erhan Masovic, Jacob Linnet, Matthias Præst, Michael Lansing. Skader: Jannik Pohl. Karantæne: Ingen. Dommer: Jens Maae
Annonce

Venskabeligt skulderskub

Bo Henriksen og Peter Sørensen havde også en indbyrdes duel sidst, de to hold mødtes. Dengang endte det i et klassisk skulderskub om en bold, der sprang ud af banen mellem de to trænere.

- Jeg vandt duellen, for jeg fik fat i bolden, griner Bo Henriksen om sammenstøddet, som begge trænere kunne trække på smilebåndet af i sekunderne efter den spøjse situation.

- Mod OB havde vi 15 procent flere højintense løb end dem. Det har været en tendens i vores seneste kampe. Vi skal levere det samme mod Hobro, siger Bo Henriksen.

Han har Alexander Ludwig til rådighed igen efter overstået karantæne. Med ham tilbage i startopstillingen skal Bjarke Jacobsen tilbage på den centrale midtbane, hvor Ayo Okosun og Hallur Hansson spillede mod OB.

Ingen af de to spillede sig af holdet mod fynboerne, og Hallur Hansson har tidligere været brugt i angrebet. Det kan ende med at koste Rune Frantsen pladsen som makker til Nicolai Brock-Madsen.

Hallur Hansson kan på samme måde som Rune Frantsen true i dybden og har et stort løbepensum. Hallur Hansson kan også i perioder bytte plads med Ayo Okosun, så AC Horsens har to fyrtårne i forreste linje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Dagens corona-tal: På ét punkt ligner Horsens Kommune ikke de andre

Annonce