Annonce
Horsens

Den ene er lige blevet solgt: Stor forskel på dyreste og billigste villa i Horsens

Boligsiden har kigget på villaer med til salg-skilte i indkørslen, og her kan man i Horsens Kommune både købe bolig til mange millioner og mindre end en halv million kroner. Arkivfoto: Flemming Højer
I en opgørelse fra Boligsiden er der 9.645.000 kroner i forskel på Horsens Kommunes dyreste og billigste villa til salg. Nu er der underskrevet købsaftale på den ene.
Annonce

Horsens: Godt og vel 10 millioner kroner for 290 kvadratmeter bolig i Stensballes første række ud mod Horsens Fjord. Eller 350.000 kroner for et 135 kvadratmeter stort hus i Træden, der er lige til at rive ned.

Det var henholdsvis den dyreste og billigste villa til salg i Horsens Kommune, da Boligsiden i vinterferien lavede en sådan opgørelse for alle landets kommuner. Siden er der skrevet købsaftale på den ene af de to - og det er såmænd ejendommen i Træden, der er tale om.

- Selve huset er i dårlig stand, så forvent ikke for meget af det, det er derfor også muligt at købe grunden med henblik på nybyg, lød det i Nyboligs salgsopstilling, der med overskriften "Stor grund midt i Træden" tydeligvis ikke forventede, at huset ville blive stående.

Fra dyr til billig i de lokale kommuner

Boligsiden har lavet en opgørelse over de dyreste og billigste villaer til salg i landets 98 kommuner. Sådan her ser det ud for de fem kommuner i Folkebladets udgivelsesområde:

Hedensted Kommune: Dyreste villa på Søborgvej 18 ved Glud til 7.995.000 kroner, billigste på Ndr. Stationsvej i Daugård til 385.000 kroner.

Horsens Kommune: Dyreste villa på Grønningen 36 i Stensballe til 9.995.000 kroner, billigste på Trimmelbanken 1 i Træden til 350.000 kroner.

Ikast-Brande Kommune: Dyreste villa på Grødde Huse 16 i Ikast til 14.500.000 kroner, billigste på Nørhovedvej 1 nord for Nørre Snede til 350.000 kroner (efterfølgende sat ned til 295.000 kroner).

Odder Kommune: Dyreste villa på Svinballevej 35 ved Sondrup til 8.300.000 kroner, billigste på Hadrupvej 5 i Hundslund til 199.000 kroner.

Skanderborg Kommune: Dyreste villa på V. Stendersvej 3 i Ry til 9.999.000 kroner, billigste på Virringvej 91 ved Virring til 595.000 kroner.

Dyreste dyre villa findes i Rudersdal Kommune: Vedbæk Strandvej 326 til 65.000.000 kroner.

Billigste dyre villa ligger i Læsø Kommune: Gammel Østerbyvej 33 til 3.345.000 kroner.

Dyreste billige villa ligger i Frederiksberg Kommune: Buen 8 til 9.995.000 millioner kroner.

Billigste billige villaer findes i henholdsvis Sønderborg og Haderslev kommuner: Skovbyvej 74 og Lundingvej 76 til 95.000 kroner

Se hele listen på boligsiden.dk - søg efter "Fra top til bund i hver kommune: Se den dyreste og billigste villa til salg".

Annonce

I midten af feltet

Med de to villaer ligger Horsens sig midt i feltet både i forhold til det dyreste og det billigste på tværs af kommunerne. 38 kommuner har dyrere villaer til salg, og 48 kommuner har billigere villaer til salg.

- I toppen af listen finder vi de kommuner, som generelt har en høj kvadratmeterpris for villaer og rækkehuse, men hvor man samtidig også finder de absolut dyreste huse i landet, som både emmer af luksus og ligger nær ved kysten. Det gælder nordsjællandske kommuner som Rudersdal og Lyngby-Taarbæk. Men samtidig finder vi også Svendborg på listen over de største prisspænd. Her er det igen vandet og antal kvadratmeter, der trækker prisen op, da man i øjeblikket kan købe den gamle søfartsskole med udsigt over Svendborgsund, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden, i en pressemeddelelse.

Også de andre kommuner i Folkebladets udgivelsesområde er ret så gennemsnitlige. Kun Ikast-Brande Kommune skiller sig en smule ud med en palævilla i Ikast, der koster 15 millioner kroner.

- Selv i kommunerne med landets dyreste huse til salg og de høje kvadratmeterpriser er det også muligt at finde huse i en prisklasse, hvor mange boligkøbere kan være med. Omvendt findes der som oftest også dyre boliger i kommunerne med de laveste kvadratmeterpriser, siger Birgit Daetz.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce