Annonce
Læserbrev

Den borgerlige dominans er ved at være en saga blot - ikke en dag for tidligt

De blånæsede har hylekoret på plads i læserbreve og andre udtalelser i medierne om alle de ulykker, det vil medføre, at Mette Frederiksen og Socialdemokratiet vil overtage statsministeriet fremover. Jo, rønnebærrene er sure.

Læserbrev: Folketingsvalg 5. juni 2019. Det er tæt på nu, jeg har solgt huset og er ved at flytte, der ryddes op i "rodet".

Jeg kan se, at statsminister Løkke er i samme situation som mig, han rydder også op i sit "rod", og det er der jo en del af.

Han er ved at sige tak for sidst til sine samarbejdspartnere, da han er klar over, at han er på vej til en ny adresse og en ny start i sit liv.

Vi er jo mange, tæt på en tredjedel af de stemmeberettige i Danmark, os socialdemokrater, det største parti i Folketinget, der gennem årene med borgerlige regeringer har stået på sidelinjen eller uden for døren og set love og forringelser gennemført mod den almene og dårligst stillede del af befolkningen i vort samfund, hvorimod de rigeste har fået fyldt lommerne med guld.

Nu viser meningsmålingerne, at den borgerlige dominans er ved at være en saga blot, ikke en dag for tidligt efter min mening.

De blånæsede har hylekoret på plads i læserbreve og andre udtalelser i medierne om alle de ulykker, det vil medføre, at Mette Frederiksen og Socialdemokratiet vil overtage statsministeriet fremover. Jo, rønnebærrene er sure.

Det vil blive godt med en socialdemokratisk mindretalsregering, som kan og vil samarbejde og høre, hvad andre partier har af meninger, så vi kan få samling på hele Danmark igen.

Så godt valg til jer blånæsede vælgere fra en af dem, I ynder at kalde de røde.

Annonce
Leif Kristensen. Arkivfoto
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Ida Aukens lave selvværd og hykleri

Håndtryk: Muslimske mænd, der ikke giver hånd til kvinder, gør Ida Auken (RV) vred, fordi hun mener, det er kvindeundertrykkende idioti. Ida Auken, præstedatter og selvophøjet moralist, hvis tolerance og rummelighed forekommer mig teoretisk funderet, burde da arbejde med sit selvværd som kvinde, eftersom en "middelalderlig mand" med konservative overfortolkninger af islam pga. manglende håndtryk kan få den stakkels Ida til at opleve det som "et chok" og får hende til at "føle sig forkert". Ida Auken selv bidrager aktivt til at stemple og stigmatisere de såkaldte normale, håndtrykpraktiserende muslimer, når hun i P1 radio udtaler, at "det går udover alle de muslimer, der lever normale liv" (dem der vil trykke Ida i hånden), og at "de betaler regningen for dem, der vælger at fortolke religionen så bogstavnært". Personligt synes jeg, at det er noget pjat at man ikke giver hånd til personer med den modsatte køn, men jeg har til gengæld aldrig følt mig tøsefornærmet eller hysterisk som Ida, de gange en kvinde grundet sin religiøse eller anden overbevisning havde afvist at give mig hånd og i stedet for hilst på mig på en anden måde. Jeg vil aldrig i livet tolke det som manglende respekt for mig som menneske eller som mand. Hjertelighed, oprigtighed og venlighed sidder ikke i håndtrykket, og det burde Ida som medlem af det Radikale Venstre og formentlig belæst præstedatter da vide. Et venligt nik, et par oprigtigt smilende øjne eller hånden på hjertet er for mig mindst lige så respektfuld måde at møde, hilse og anerkende det andet menneske på som et til tider standard- og uengageret håndtryk. Man skal feje for egen dør først. Det er fint nok, at vi kritiserer visse muslimers ortodoksi, men vi må heller ikke glemme, at hver fjerde kvindelig præst i den reformvenlige danske folkekirke har oplevet diskrimination og forskelsbehandling. Således har 57 ud af de 640 præster oplevet at blive nægtet håndtryk af en mandlig kollega. Ida Auken er et tydeligt eksempel på en socialliberal politiker, hvis frisind og tolerance er blevet forurenet af den årelange og umættelige islamofobi og muslimbashing.

Odder

Budget i Odder: Partier er glade for fuldt låne-stop og vil afdrage på kommunens gæld

Annonce